Jurnalistele, răsfăţate de şefii administraţiei locale, de 1 Martie
Foto: Foto Alina Șerban

Jurnalistele, răsfăţate de şefii administraţiei locale, de 1 Martie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Flori, mărţişoare, şampanie, dulciuri şi multe gânduri frumoase. Asta au primit în dar, de 1 Martie, doamnele şi domnişoarele din presa gălăţeană, din partea preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Costel Fotea, şi primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Şeful CJ le-a invitat pe reprezentantele sexului frumos din presa locală la sediul instituţiei pe care o conduce, unde le-a întâmpinat cu flori, mărţişoare personalizate, dulciuri şi o cupă de şampanie.

Foto Alina Șerban

Primarul oraşului, la fel ca anul trecut, când era candidat pentru fotoliul de edil şef, a făcut turul redacţiilor, pentru a le oferi jurnalistelor câte un trandafir roşu şi de asemenea, un mărţişor personalizat.

Foto Marius Prisacariu

Reprezentanţii la vârf ai administraţiei locale le urează tuturor gălăţencelor o primăvară însorită, plină de bucurie şi realizări!

Citit 2932 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2017 14:36

2 comentarii

 • postat de george
  Joi, 02 Martie 2017 15:12
  188.252.31.***
  Sa nu facem presupuneri totusi, a oferi flori sau martisoare nu e spaga sau santaj emotional!
  Mie nu mi-a placut faptul ca nu si-au urcat fundurile in masini ca sa le viziteze la redactie. Daca eram femeie, eu nu ma duceam; dar nu sunt :).
  Seful CJ s-a comportat ca un burlibasa dar, la ce sa te astepti ...
  0
  1
  Raportează
 • postat de VLAD ŢEPEŞ
  Joi, 02 Martie 2017 14:16
  81.12.149.***
  Şi uite aşa, administraţia publică locală le ademenesc pe jurnaliste şi totul merge bine, nimic nu se va mai descoperi, iar investigaţiile la Galaţi vor intra în umbră totală...
  Mă gândesc ce "mărţişoare" o fi primit şi şefa DNA Galaţi de la mafioţii locali de nu se mai întâmplă nimic la această secţie teritorială?
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.