Gălăţeni capturaţi după ce au FURAT BIJUTERII de 100.000 de euro

Gălăţeni capturaţi după ce au FURAT BIJUTERII de 100.000 de euro
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

 

Neglijenţa în privinţa bunurilor de valoare se întâlneşte şi la case mai mari, spre bucuria hoţilor puşi pe căpătuială. De naivitatea unui cetăţean german din Kassel au profitat la scară mare doi gălăţeni, care au pus ochii pe un autoturism din care au sustras o veritabilă comoară, la începutul acestui an.

Indivizii, de 26 şi respectiv 37 de ani, au spart geamul maşini pentru a extrage din habitaclu o geantă plină cu bijuterii evaluate la nu mai puţin de 100.000 de euro. Neputând să îi captureze înainte de a părăsi Germania, poliţiştii germani i-au dat în urmărire internaţională pe românii care s-au ascuns până zilele trecute.

"Poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri în colaborare cu poliţiştii din comuna Bereşti Meria au depistat doi bărbaţi, urmăriţi internaţional.  Pe numele acestora, autorităţile judiciare din Kassel au emis un mandat european de  arestare pentru furt calificat", ne-a precizat subinsp. Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Suspecţii au fost reţinuţi pe loc, Curtea de Apel Galaţi emiţând pe numele lor mandate de arestare provizorie pe 15 zile, în vederea finalizării procedurilor de extrădare.

Citit 6270 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2017 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.