Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Unde puteţi sesiza problemele provocate de copacii rupţi sau crengile căzute

Potrivit Primăriei municipiului Galaţi, cetăţenii care vor să facă sesizări legate de problemele provocate de copacii smulşi sau rupţi ori de crengile căzute, pot folosi numerele de telefon: 0336/102114, 0336/102115 şi, după ora 14.00, 0236/307700.
Conform Primăriei, noaptea trecută au fost recepţionate peste 70 de sesizări telefonice în sensul acesta. Echipele de permanenţă din cadrul societăţii Gospodărire Urbană, care au în dotare echipamentele necesare pentru a interveni în cazul copacilor smulşi sau rupţi, au fost prezente în teren şi au tăiat şi încărcat 20 de copaci căzuţi. „Acţiunile vor continua atât cât este necesar pentru soluţionarea tuturor cazurilor semnalate”, subliniază Primăria.
Pe parcursul nopţii trecute, echipele Ecosal au intervenit pentru a împrăştia material antiderapant pe străzile oraşului. În total s-au folosit aproximativ 124 de tone de sare, cea mai mare cantitate fiind dată în intervalul orar 22,00 - 06,00. Angajaţii Serviciului Public Ecosal acţionează acum cu opt maşini pe raza municipiului Galaţi pentru a strânge crengile rupte, cele care nu necesită intervenţia drujbelor.

Citit 8103 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 10:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.