Cu Dumnezeu înainte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şi alţii au probleme: Săptămânalul românesc "Clipa" din Statele Unite ale Americii face apel la toţi românii din California, şi nu numai, să contribuie prin donaţii, abonamente şi reclame la menţinerea sa în peisajul jurnalistic românesc din diaspora, în caz contrar publicaţia fiind ameninţată cu dispariţia.

* „Căminul Românesc” rezistă: A apărut recent numărul 2/2009 al publicaţiei "Căminul Românesc", publicaţie editată la Geneva de către "Comunitatea română din Elveţia", editor responsabil fiind Dan Ottiger Dumitrescu. Din sumar: Adunarea generală a Comunităţii române din Elveţia, Rememorare, cu elveţieni repatriaţi din România, Biblioteca româna din Freiburg im Breisgau la 60 de ani.

* Locul unde va fi “Înălţarea Domnului” din Montréal: Romanii din Montreal sunt invitaţi duminică, 16 august, la ziua porţilor deschise şi la un bazar în locul în care se va construi viitoarea biserică ortodoxă română "Înălţarea Domnului" din Montréal. Evenimentul va începe la ora 15:00, când cei prezenţi sunt invitaţi să cunoască noua proprietate situată la adresa 5845 Upper Lachine.

* Ziua porţilor deschise la biserica din Glasgow: Parohia ortodoxă română „Întâmpinarea Domnului" din Glasgow şi Societatea Română îi invită pe românii din această parte a Marii Britanii la Ziua porţilor deschise, eveniment ce va avea loc duminică, 16 august, de la ora 18.00, la sediul bisericii, care se află la adresa 111 Killin Street, G32-9AH, Glasgow.

* Hram la Los Angeles: Biserica ortodoxă română "Sfântul Ioan Botezătorul" din Los Angeles, California, îi aşteaptă pe enoriaşii şi prietenii săi duminică, 30 august, să participe împreună la sărbătorirea Hramului bisericii.

* Expozitie la Zurich: O expoziţie semnată de artistul român Mircea Cantor şi intitulată „Tracking Happiness" poate fi vizionată în perioada 28 august - 8 noiembrie la galeria Kunsthaus din oraşul elveţian Zürich. Expoziţia poate fi vizitată sâmbătă, duminică şi marţi de la 10:00 la 18:00, iar de miercuri până vineri de la 10:00 la 20:00. Luni este închi

Citit 672 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.