Ţeparii prin metoda "Accidentul" acţionează noaptea! Gălăţeancă înşelată cu peste 3.000 de lei

Ţeparii prin metoda "Accidentul" acţionează noaptea! Gălăţeancă înşelată cu peste 3.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 66 de ani din Pechea a trecut prin momente de cumpănă în miez de noapte. Mai întâi a aflat că fiul ei a avut un accident grav, după care a picat pradă unei escrocherii printr-o metodă deja clasică. Sexagenara a fost sunată de o persoană care s-a recomandat a fi fiul ei şi care i-a spus că are nevoie de bani urgent ca să "rezolve problema". Abia trezită din somn, femeia a crezut cuvânt cu cuvânt ce i s-a spus prin telefon şi a accepta să ia toţi banii din casă, 3.400 de lei, pe care i-a dus imediat în zona bisericii din sat, unde i-a lăsat, conform instrucţiunilor, sub nişte pietre. Abia când a ajuns acasă şi-a dat seama că fiul ei este teafăr şi nevătămat şi a realizat că fusese victima unei înşelăciuni.  

"Femeia a alertat poliţiştii din comună care, în scurt timp, au depistat pe strada Suhurlui persoana care a ridicat banii din locul indicat, o tânără de 19 ani din Galaţi. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit reclamantei", a precizat subinsp., Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Tânăra este cercetată pentru înşelăciune, poliţiştii făcând verificări pentru a stabili dacă nu cumva a mai făcut şi alte victime în acest mod. 

Citit 2451 ori Ultima modificare Marți, 02 Mai 2017 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.