Pedepse dure pentru viteză şi alcool la volan. Aproape o sută de şoferi au rămas fără permise

Pedepse dure pentru viteză şi alcool la volan. Aproape o sută de şoferi au rămas fără permise
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consumul de alcool înainte de a se urca la volan şi viteza excesivă au fost principalele păcate ale şoferilor gălăţeni în ultima săptămână, zeci de conducători auto dând peste cap aparatele de măsurare din dotarea Poliţiei Rutiere. Cei mai mulţi şoferi care au încasat amenzi pentru abateri de la Codul Rutier s-au făcut vinovaţi de depăşirea limitei de viteză, 174 fiind prinşi în această situaţie. Nici cei care au consumat alcool înainte de a porni la drum nu au fost puţini, 17 primind amenzi, iar şase fiind cercetaţi penal deoarece etilotestele au arătat valori mari. Pentru lipsa centurii de siguranţă, 63 de şoferi au fost amendaţi, iar pentru neacordare de prioritate, 40 de conducători auto vor plăti sume de bani deloc neglijabile. În zece cazuri, poliţiştii au amendat şoferi care nu au oprit la trecerea peste căile ferate, agenţii aplicând amenzi şi pentru 133 de pietoni care au traversat neregulamentar. Valoarea totală a celor 621 de amenzi date într-o săptămână depăşeşte suma de 165.000 de lei. 98 de şoferi au fost lăsaţi fără permise, ca urmare a unor abateri grave de genul vitezelor excesive sau a consumului de alcool, iar trei persoane care au fost prinse conducând fără a avea carnet s-au ales cu dosare penale. 

Citit 4959 ori Ultima modificare Marți, 02 Mai 2017 20:01

2 comentarii

 • postat de george
  Miercuri, 03 Mai 2017 23:45
  La cum se circula in Galati, poate o mie de permise luate ar fi un numar mai aproape de realitate.
  Dati prioritate la pietoni, lasati autobuzele sa plece din statie ca nimeni nu incetineste, taxiurile intorc pe dunga continua, nu mai ocupati banda 1 cu avariile puse samd.
  Politia : nu stiti ce aveti de facut sau nu aveti personal ? Aveti foarte multe carente in activitate !
  0
  3
  Raportează
 • postat de VRAJEALA
  Miercuri, 03 Mai 2017 16:20
  Pedepsele sunt numai pe hartie si in articolele de presa.
  In realitate, in final, efectiv, cea mai mare parte dintre cei in cauza, nu patesc aproape nimic sau ...CHIAR NIMIC !
  Din cauza asta am ajuns sa fim terorizati pe sosele, trotuare si oriunde sau, chiar viata sa ne fie pusa in pericol, de catre o mare parte dintre cei de la volan.
  2
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.