UPDATE | Lumina, secret de serviciu la Electrica?

UPDATE | Lumina, secret de serviciu la Electrica?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE, 4 mai 2017, ora 13,00 | Este corect să relatăm şi când Electrica rezolvă o problemă. Doamna Ecaterina Stroea ne-a anunţat, în această dimineaţă, că problema semnalată de dumneaei, cea a alimentării cu energie electrică mai multor gospodării din Folteşti, a fost remediată miercuri seara.

„Sunt de două ori fericită: pentru atenţia acordată de ziar şi pentr că, de ieri noapte, mai exact de la 21,30, s-au aprins şi ultimele becuri în sat. O zi bună să aveţi!!!”, ne-a scris Ecaterina Stroea.


Sosită pe adresa redacţiei noastre, scrisoarea Ecaterinei Stroea din Folteşti ne reaminteşte, pentru a câta oară, că în judeţul Galaţi sunt oameni care nu mai au energie electrică de aproape două săptămâni, în urma avariei majore produse în reţelele Electrica în ziua de 20 aprilie. Vă redăm această scrisoare, fără alte comentarii:

„Suntem una din cele aproximativ 30 de familii ce încă nu au electricitate, la 13 zile distanţă de la «catastrofa» naturală ce a pus 200 de stâlpi la pământ, dar a scos la muncă peste 300 de angajaţi, deci un om şi ceva la un stâlp. Echipa Electrica a lăsat în voia sorţii şi la lumina stelelor peste 100 de persoane, pe motiv că lipsea un fir conductor. Au venit, au văzut şi duşi au fost...

Sunt o mamă de triplete, clasa a VIII-a, ce se pregătesc de capacitate la lumina lumânării. Sunt o mamă ca toate celelalte fără lumină, când vine de la muncă, găteşte zilnic pentru că în frigider e «căldură mare, mon cher», apoi spală mormanul de haine la mână, căci maşinile de spălat se odihnesc de 13 zile. Sunt o mamă ce trebuie să răspundă zilnic la întrebarea «noi cum mergem cu cămăşile necălcate?». Sunt un om ce a aşteptat cam mult şi, ca toţi vecinii, mi-am cam pierdut răbdarea...

Apropo, la Folteşti, ştiţi când vine lumina? Doamnele de la deranjamente răspund sec: o să întrebăm colegii. Dar e posibil să fie secret de serviciu, căci se aşterne noaptea şi în telefoane.

Cu respect, Ecaterina Stroea, un client afectat (sau dezafectat) şi ca mine sunt mulţi alţii, vă asigur!”

Citit 4607 ori Ultima modificare Joi, 04 Mai 2017 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.