"Estival 2017". Poliţia locală va fi cu ochii pe gălăţenii care încalcă legea

"Estival 2017". Poliţia locală va fi cu ochii pe gălăţenii care încalcă legea
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Poliţia Locală Galaţi a dat startul Planului de măsuri „Estival 2017”, program care se va derula în perioada mai – septembrie 2017. Timp de cinci luni, oamenii legii vor desfăşura acţiuni specifice în diferite locaţii, la evenimente cu participarea unui public numeros, precum şi acolo unde este un aflux important de persoane, pe Faleza Inferioară şi Superioară, Grădina Publică, Parc Viva Parc Mihai Eminescu etc.

Premergător zilei de 1 mai, poliţiştii locali au desfăşurat o acţiune de promovare a proiectului pe Faleza Inferioară a Dunării şi în Parc Viva, acolo unde au împărţit flyere, au dialogat cu gălăţenii şi le-au prezentat acestora date despre acţiune.

Pe lângă patrulele pedestre care vor patrula în zonele de promenadă şi agrement, şi în acest an pe perioada verii, pe perimetru Falezei şi Grădinii Publice, Poliţia Locală Galaţi va patrula având la dispoziţie patru tricicluri electrice. Acestea au fost achiziţionate în 2016, pentru o intervenţie mult mai promptă, în special la final de săptămână, atunci când, atât Faleza Dunării cât şi Grădina Publică sunt foarte aglomerate.

„Principalul obiectiv al Planului de măsuri – Estival 2017 este asigurarea ordinii publice pe Faleza Inferioară, Faleza Superioară, Grădina Publică şi în celelalte zone de promenadă şi agrement. Am planificat, până pe data de 30 septembrie, mai ales în perioadele de vârf, să aducem mai mulţi poliţişti, patrule pedestre, patrule auto, patrule de poliţie rutieră, inclusiv patrule pe tricicluri. De asemenea, Poliţia Locală împreună cu structurile specializate vor urmări şi unităţile de alimentaţie publică, inclusiv acolo unde pe perioada sezonului estival anumiţi administratori folosesc aparatura de sonorizare la intensitate maximă”, ne-a declarat Petrică Hahui, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi.        

Citit 3520 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Mai 2017 20:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.