Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
3 comentarii

Primăria municipiului Galaţi anunţă închiderea circulaţiei pe zona cuprinsă între sensul giratoriu (intersecţie B-dul Cloşca cu B-dul Marii Uniri) spre cartier Micro 19 şi sensul giratoriu (intersecţie strada Stadionului cu strada Drumul Uzina de Apă), în perioada 22 - 28 mai 2017.

Măsura este necesară pentru că SC Apă Canal va efectua lucrări de înlocuire a compensatorilor avariaţi şi vanele aferente din căminul nod hidraulic din B-dul Cloşca aferent Uzinei de Apă nr. 2 Galaţi.

Primăria precizează că vor fi amplasate indicatoare rutiere de informare pentru devierea traficului din această zonă către ruta ocolitoare (porţiunea de drum care traversează zona service-ului Ivas).

Citit 6538 ori Ultima modificare Joi, 18 Mai 2017 18:18

3 comentarii

 • postat de Ion Vineri, 19 Mai 2017 18:59 Link la comentariu
  1
  3

  Politia Locala să fie in intersectia de la Skoda...si catre bac...O sa fie blocaje cu masinile de tonaj mare... care fac curse regulat cu bacul...

  Raportează
 • postat de Bubu Vineri, 19 Mai 2017 11:32 Link la comentariu
  2
  6

  Eu nu inteleg de ce e musai ca vanele si conductele sa fie sub strazile asfaltate si nu in spatiul verde sau pe sub trotuare? E mai ieftin asa sau care-I treaba, dom Primar?

  Raportează
 • postat de io Vineri, 19 Mai 2017 08:10 Link la comentariu
  2
  11

  E bine ca au asfaltat inainate....si acum inlocuiesc conductele.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.