”Litoralul pentru toţi”, un ajutor pentru concediul românilor

”Litoralul pentru toţi”, un ajutor pentru concediul românilor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Litoralul Pentru Toţi este un program destinat turiştilor care doresc să-şi petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când staţiunile şi plaja sunt mai libere, dar totuşi încălzite de soare, şi presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopţi.

Data de 23 mai a însemnat, printre altele, începutul programului "Litoralul pentru toţi", care este, de fapt, o reducere de până la 50 la sută aplicată în luna iulie pentru toţi turiştii care aleg să meargă la mare. În Mamaia, un sejur de 6 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele cu mic dejun inclus va costa 605 lei de persoană, la 4 stele - 485 de lei, iar la 3 stele - 425 de lei.

Preţuri ceva mai mici vor fi în sudul litoralului, în staţiunile Venus, Neptun, Costineşti sau Olimp. Un sejur de 6 nopţi de cazare cu mic dejun inclus va ajunge până la 469 de lei în timp ce la 3 stele, preţul va fi de 329 lei pentru o singură persoană.

Programul Litoralul pentru Toţi se desfăşoară în perioada 22 mai-18 iunie, la iniţiativa Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, iar în cadrul lui se înscriu an de an, opţional, hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din toate staţiunile de pe litoralul românesc. Acestea ofera in cadrul programului pachete turistice de şase nopţi de cazare cu preţuri începând de la 199 Lei/persoană/sejur. 

 

Până acum s-au înscris în program 12 hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 1450 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că aproximativ 5.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe, la tarife reduse, pe litoralul românesc.

Citit 2854 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2017 11:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.