A început să se TUNDĂ IARBA din oraşul Galați

A început să se TUNDĂ IARBA din oraşul Galați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sesizările pe adresa redacţiei legate de iarba care a crescut peste tot în oraş au venit cu zecile, în ultimele zile, aşa că am căutat explicaţii la societatea care se ocupă de acest aspect, Gospodărire Urbană. "De marţi, 23 mai, am intrat cu motocoasele şi în cartiere, nu doar pe străzile principale. Avem în teren 12 echipe, în cartierele Centru, Mazepa I şi II, Ţiglina I şi II, însă avem şi angajaţi care au intrat pe partea de şcoli şi grădiniţe, în nordul oraşului, urmând să le acopere ulterior toate zonele", ne-a declarat Bogdan Ardean, directorul Gospodărire Urbană. Societatea încă mai caută personal pentru spaţiile verzi, dorind să poată acoperi oraşul cu 25 de echipe. "Am recrutat săptămâna trecută zece oameni şi vom continua să recrutăm, până când vom putea acoperi toate cartierele oraşului", a conchis Ardean.

Citit 3321 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2017 01:34

6 comentarii

 • postat de vn
  Joi, 25 Mai 2017 11:34
  Ar fi dragut ca cei de la ecosal sa puna si anunturi ca vor sa taie iarba. Nu de alta dar daca i vedeti prin preajma masinilor va recomand sa o mutati in alta parte, asta daca nu vreti sa pierdeti timpul prin service din cauza pietrelor care ricoseaza direct in geam.
  1
  2
  Raportează
 • postat de CP
  Joi, 25 Mai 2017 11:15
  Vor taia si gardurile din sirma care au crescut in toate cartierele ca ciupercile dupa ploaie?
  In Mazepa 1 si 2 parca esti in lagar, Esti obligat sa mergi numai intre garduri din sirma.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Teo Chirvase
  Joi, 25 Mai 2017 06:47
  Margeti, va rugam si in parcul Eminescu...in spatele statuii, e iarba pana la
  genunchi...nu e frumos!

  Teo C.
  1
  4
  Raportează
 • postat de IC
  Joi, 25 Mai 2017 05:05
  Ecologistii lui "peste" au taiat si castanul plantat de mine acum 6 ani ,udat si ingrijit ...... Apropo , o fi vreo afacere-n familia PSD-ului ,doamna purtator de cuvant la Primarie si domnul director Gospodarie Urbana sau ii numai coincidenta de nume.....daca nu-i ,se poate constata ca sustinerea in campania electorala , face bine la cariera.....
  0
  7
  Raportează
 • postat de Nea IARBA
  Joi, 25 Mai 2017 00:17
  ATI ALBIT LUMEA CU IARBA VOASTRA !!!
  3
  4
  Raportează
 • postat de ELLA
  Miercuri, 24 Mai 2017 21:11
  Da,faceti lucrari numai in zonele in care locuiesc sefi.Gard viu tot la fel a fost plantat.Daca nu ai oameni cu functii in zona,adio gard viu sau buruiana taiata.Vezi cum s/a lucrat la blocurile Paltin in centru,iar vizavi la ceuri nu s/a facut nimic.Noi la blocul C2 C3 singuri am plantat copaci caci primaria a pus pomi gata uscati//pe timpul celuilat primar//.
  1
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.