Nu ocupaţi locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap!

Nu ocupaţi locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap!
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

APH Sporting Club Galaţi va organiza, sâmbătă, 27 mai, o acţiune de conştientizare a populaţiei cu privire la locurile de parcare pentru persoanele cu handicap. "Noi vom ocupa câteva locuri de parcare normale, fiecare cum poate, cu scaune cu rotile, cârje, bastoane, etc, pentru ca lumea să înţeleagă cât de important este să nu mai ocupe locurile de parcare special destinate pentru noi", ne-a explicat Vasile Cristea, preşedintele APH Sporting Club Galaţi.

Gălăţenii care vor decide să participe la această acţiune vor putea câştiga, ulterior, şi premii. "Dacă vor fi doritori să ne ajute cu promovarea acţiunii, le vom da un sticker pentru maşină, iar la finalul fiecărei luni vom organiza o tragere la sorţi, unde se poate câştiga fie 20 de litri de combustibil, fie un costum de trening, fie 200 de lei, sub forma unui voucher de cumpărături", ne-a mai spus Vasile Cristea.

Evenimentul se va desfăşura în parcarea Shopping City Mall şi este susţinut de Primăria Galaţi şi Fundaţia Comunitară Galaţi.

Citit 5233 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

6 comentarii

 • postat de democratie
  Vineri, 26 Mai 2017 13:21
  Langa locurile de parcare pentru pentru persoane cu handicap se afla locurile pentru persoane cu copii mici.
  Desenul cu carut la asta se refera. Sunt ocupate de asemeni si acestea de domni care sunt copii forever.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Simona
  Vineri, 26 Mai 2017 00:46
  Dar locuri de parcare pentru "mama si copilul " pe cand la galati?
  0
  3
  Raportează
 • postat de Problema este rezolvată, faceți toată parcarea pentru handicapați și gata.
  Joi, 25 Mai 2017 21:46
  Problema se rezolvă simplu. Faceți parcarea toată pentru handicapați, cu deficiențe locomotorii și astfel, am scăpat de problemă. Eventual, trei, patru locuri de parcare pentru cei sănătoși locomotor, așa ca să fie și să vedem ce iese. Toată lumea mulțumită, nu ?
  11
  2
  Raportează
 • postat de Parcare...?! Pe trotuar !!!
  Joi, 25 Mai 2017 14:24
  Nu ocupati parcarea destinata persoanelor cu handicap ... doar aveti la dispozitie toate trotuarele din Galatisi toate caile de acces pentru intrarea in blocuri, magazine, institutii.
  0
  6
  Raportează
 • postat de Persoanele cu handicap ,
  Joi, 25 Mai 2017 12:43
  nu pot circula pe trotuar datorita masinilor parcate , ..asa ca ce sa mai spunem de locurile de parcare pentru persoanele cu handicap.
  1
  12
  Raportează
 • postat de democratie
  Joi, 25 Mai 2017 08:30
  Nu trebuie sa va suparati pe cei care ocupa locul pentru handicapati. lipsa celor 7 ani intr-o casa sanatoasa mintal este un handicap sever care cred ca trebuie remunerate. E foarte greu sa cresti in familii in care singura referire la iubire este ba p"a matii.
  1
  24
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.