Nu ocupaţi locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap!

Nu ocupaţi locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap!
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

APH Sporting Club Galaţi va organiza, sâmbătă, 27 mai, o acţiune de conştientizare a populaţiei cu privire la locurile de parcare pentru persoanele cu handicap. "Noi vom ocupa câteva locuri de parcare normale, fiecare cum poate, cu scaune cu rotile, cârje, bastoane, etc, pentru ca lumea să înţeleagă cât de important este să nu mai ocupe locurile de parcare special destinate pentru noi", ne-a explicat Vasile Cristea, preşedintele APH Sporting Club Galaţi.

Gălăţenii care vor decide să participe la această acţiune vor putea câştiga, ulterior, şi premii. "Dacă vor fi doritori să ne ajute cu promovarea acţiunii, le vom da un sticker pentru maşină, iar la finalul fiecărei luni vom organiza o tragere la sorţi, unde se poate câştiga fie 20 de litri de combustibil, fie un costum de trening, fie 200 de lei, sub forma unui voucher de cumpărături", ne-a mai spus Vasile Cristea.

Evenimentul se va desfăşura în parcarea Shopping City Mall şi este susţinut de Primăria Galaţi şi Fundaţia Comunitară Galaţi.

Citit 5434 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.