Poliţiştii gălăţeni au pichetat din nou sediul Prefecturii

Poliţiştii gălăţeni au pichetat din nou sediul Prefecturii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii gălăţeni, membri ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), au continuat marţi protestele, pichetând sediul Prefecturii judeţului Galaţi.

Cei aproximativ 30 de protestatari au acuzat din nou Ministerul Administraţiei şi Internelor că a diminuat drepturile băneşti ale poliţiştilor şi a încetat să mai achite compensaţiile de chirie. Participaţii la acţiune au folosit pancarte pe care au scris mesaje împotriva guvernanţilor sau prin intermediul cărora cereau Ministerului Administraţiei şi Internelor să doteze corespunzător posturile de poliţie.

Organizatorii manifestării au susţinut că aceasta este ultima zi în care vor mai picheta sediul Prefecturii, iar până vineri, în timpul orelor de serviciu, vor purta o banderolă albă la braţ pe care vor scrie "Protest".

"Vom purta la braţ banderole albe şi, cel mai probabil, în situaţia în care nu vom primi răspunsuri la memoriile noastre depuse la MAI în care să se identifice rezolvări clare la problemele noastre, se va organiza la Bucureşti un protest amplu la care vor participa poliţişti din întreaga ţară. Cerem încă o dată să se oprească tăierea drepturilor salariale şi să nu se treacă la trimiterea noastră în concedii fără plată. Mai cerem să ni se acorde în continuare compensaţiile de chirie", a declarat Daniel Soare, liderul structurii teritoriale a SNPPC Galaţi.

Citit 631 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.