Bătut la coadă la Electrica!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 59 de ani a ajuns la Urgenţe după ce, susţine el, a fost lovit zdravăn de un concetăţean, pe când stătea la coadă ca să îşi achite factura la energia electrică. Potrivit victimei, incidentul s-a petrecut la casieria din Micro 21, din apropiere de capătul liniei de tramvai.

„Am văzut la un moment dat un ghişeu unde era o singură persoană la rând şi m-am dus acolo. El (N.R. – agresorul) a venit şi s-a băgat în faţă, şi a zis că el era înaintea mea” povesteşte Constantin Sârghie, internat acum în secţia de Neurochirurgie a spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Se pare că bărbatul care venise cu pretenţii la coadă n-a suportat să fie pus la punct şi, din vorbă-n vorbă, omul de 59 de ani s-a ales un ochi vânăt.

„Domnul internat a aflat din proprie experienţă că a te achita de obligaţii financiare uneori te bagă în spital. Ducându-se omul să-şi plătească lumina la Electrica, într-o instituţie publică, unde se afla între semeni, a protestat că un individ s-a băgat în faţă. Drept pentru care a fost bătut cât să fie băgat în spital sub ochii impasibili ai semenilor noştri”, a declarat purtătorul de cuvânt Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.  

„Se pare că bărbatul a fost implicat într-un conflict în incinta punctului unde se plăteşte energia electrică. Suntem în aşteptarea certificatului medico-legal, iar dacă bărbatul va depune plângere se vor lua măsurile care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, scms. Ştefan Gohoreanu.

Citit 944 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.