Gălăţean salvat de medici de la moarte

Gălăţean salvat de medici de la moarte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unui gălăţean în puterea vârstei i s-a făcut brusc rău şi a fost la un pas de moarte, deşi, aparent nu suferea de nicio boală. L-au salvat medicii. Detalii ne-a oferit purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa (foto).

„Zilele trecute, întreaga opinie publică era bulversată de povestea unui chist hidatic trimis acasă şi care a avut ghinionul să se rupă în perioada celor două-trei zile cât era acasă şi pacientul să moară. O poveste similară, la Galaţi: un bărbat tânăr, în putere, care nu acuza nimic, pică pe scări, moment în care suferă un şoc cu tulburări grave de tensiune. Devenise roşu ca racul şi acuza dureri de burtă”.

„A fost operat pentru abdomen acut. Surpriză - era un chist care s-a rupt. Ei bine, aceste chisturi conţin substanţe care declanşează şocul anafilactic, ceea ce înseamnă că toate otrăvurile care se află în celulele noastre atacă propriul nostru organism. Omul a scăpat. În orice ghinion trebuie să ai şi un pic de noroc” a precizat dr. Bacalbaşa.

Citit 1248 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.