Amenzi şi dosare penale pentru vitezomanii şi şoferii beţivi din traficul gălăţean

Amenzi şi dosare penale pentru vitezomanii şi şoferii beţivi din traficul gălăţean
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste 1.300 de amenzi au fost date de poliţiştii de la Circulaţie în şapte zile pe raza judeţului Galaţi, cele mai multe sancţiuni fiind aplicate atunci cât au fost constatate situaţii care pot periclita grav siguranţa traficului. În 495 de cazuri, procesele verbale au ajuns la şoferi prinşi că au depăşit limita de viteză, iar pentru 212 conducători auto amenzile au apărut deoarece nu purtau centurile de siguranţă. 12 sancţiuni au fost aplicate şoferilor depistaţi la volan într-o uşoară stare de ebrietate, în timp ce opt conducători auto, cu alcoolemii mari, s-au ales cu dosare penale. Alte sute de amenzi au ajuns la pietoni care traversau neregulamentar sau la şoferi care au pornit la drum fără a avea actele la ei. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate în Galaţi se apropie de 300.000 de lei. 65 de şoferi au rămas fără permise, iar alţi 76, fără certificatele de înmatriculare. Pentru şase gălăţeni care au testat volanul, deşi nu aveau permis, întâlnirea cu poliţiştii a avut o finalitate penală, aceştia alegându-se cu dosare pentru conducere fără carnet.

Citit 3304 ori Ultima modificare Marți, 06 Iunie 2017 23:18

2 comentarii

 • postat de Adicăăă ...
  Joi, 08 Iunie 2017 01:37
  ,, ... sute de amenzi au ajuns la pietoni care traversau neregulamentar sau la şoferi care au pornit la drum fără a avea actele la ei ... conducători auto care nu purtau centurile de siguranţă ... situaţii care pot periclita grav siguranţa traficului ! ''

  Despre macelul pe care il fac cocalarii, cu permise dobandite de cateva luni, la volanul unor masini atat de puternice incat nu le pot controla, macel facut pe trotuare ... pe trecerile de pietoni ... in statiile de transport in comun ... despre atoturismele parcate de-a valma, peste tot, pe carosabil si pe trotuare ... CARE POT PERICLITA GRAV SIGURANTA TRAFICULUI ... nu se sufla niciun cuvant !
  1
  3
  Raportează
 • postat de dna
  Joi, 08 Iunie 2017 00:55
  Atrag atentia ca persoane din Schela si Pechea circula fara permis si sub influienta bauturilor alcoolice.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.