CROAZIERE pe Dunăre pentru toţi, în cadrul Zilelor Dunării 2017

CROAZIERE pe Dunăre pentru toţi, în cadrul Zilelor Dunării 2017
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Planurile Primăriei Galaţi de a organiza minicroaziere în cadrul Zilelor Dunării 2017, şi de a recrea, pe mal, imagini vii cu oraşul de altădată sunt idei lansate şi promovate de Asociaţia „Galaţi, oraşul meu”. Preşedintele Asociaţiei, Bogdan Radu Brînzan, a reacţionat după ce ziarul „Viaţa liberă” a făcut publice acţiunile dorite de Primărie, dar şi modul selectiv în care ar putea fi puse în practică.

„Ideea plimbărilor de agrement cu navele istorice „Tudor Vladimirescu” şi „Borcea” de Ziua Dunării şi Ziua Marinei ne aparţine. Încă de la finalul lunii ianuarie şi începutul lunii februarie am înaintat adrese către administraţiile locale celor două oraşe, Galaţi şi Brăila, cu un astfel de scenariu, pornind de la ideea că suntem oraşe port şi nu suntem legate prin nicio linie navală, fapt inacceptabil. Sunt copii, tineri, care nu s-au plimbat vreodată cu un vapor pe Dunăre. Ne dorim ca toţi cetăţenii oraşului să aibă acces la aceste croaziere de agrement, să fie organizate mai multe curse, să ne putem bucura cu toţii de aceste zile de sărbătoare, să nu apară şi aici intervenţii, criterii netransparente”, spune preşedintele Asociaţiei „Galaţi, oraşul meu”.

Bogdan-Radu Brînzan este convins că succesul acestor zile va consta tocmai în deschiderea şi preocuparea pe care administraţia locală le va manifesta faţă de fiecare cetăţean al urbei. „Este şansa noastră de a deveni vizibili în mod pozitiv la nivel naţional şi la anul ne putem gândi să-l organizăm la un nivel mai înalt, incluzând şi festivalul „La pas prin Galaţii de altădată”, festivalul brăgii etc.”, a mai precizat preşedintele Asociaţiei „Galaţi, oraşul meu”.

Contract de 300.000 de lei pentru "Zilele Dunării 2017". Minicroaziere pe fluviu şi paradă pe Domnească - CLICK AICI PENTRU DETALII

 

 

Citit 17987 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2017 01:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.