Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
3 comentarii

Planurile Primăriei Galaţi de a organiza minicroaziere în cadrul Zilelor Dunării 2017, şi de a recrea, pe mal, imagini vii cu oraşul de altădată sunt idei lansate şi promovate de Asociaţia „Galaţi, oraşul meu”. Preşedintele Asociaţiei, Bogdan Radu Brînzan, a reacţionat după ce ziarul „Viaţa liberă” a făcut publice acţiunile dorite de Primărie, dar şi modul selectiv în care ar putea fi puse în practică.

„Ideea plimbărilor de agrement cu navele istorice „Tudor Vladimirescu” şi „Borcea” de Ziua Dunării şi Ziua Marinei ne aparţine. Încă de la finalul lunii ianuarie şi începutul lunii februarie am înaintat adrese către administraţiile locale celor două oraşe, Galaţi şi Brăila, cu un astfel de scenariu, pornind de la ideea că suntem oraşe port şi nu suntem legate prin nicio linie navală, fapt inacceptabil. Sunt copii, tineri, care nu s-au plimbat vreodată cu un vapor pe Dunăre. Ne dorim ca toţi cetăţenii oraşului să aibă acces la aceste croaziere de agrement, să fie organizate mai multe curse, să ne putem bucura cu toţii de aceste zile de sărbătoare, să nu apară şi aici intervenţii, criterii netransparente”, spune preşedintele Asociaţiei „Galaţi, oraşul meu”.

Bogdan-Radu Brînzan este convins că succesul acestor zile va consta tocmai în deschiderea şi preocuparea pe care administraţia locală le va manifesta faţă de fiecare cetăţean al urbei. „Este şansa noastră de a deveni vizibili în mod pozitiv la nivel naţional şi la anul ne putem gândi să-l organizăm la un nivel mai înalt, incluzând şi festivalul „La pas prin Galaţii de altădată”, festivalul brăgii etc.”, a mai precizat preşedintele Asociaţiei „Galaţi, oraşul meu”.

Contract de 300.000 de lei pentru "Zilele Dunării 2017". Minicroaziere pe fluviu şi paradă pe Domnească - CLICK AICI PENTRU DETALII

 

 

Citit 17496 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2017 01:28

3 comentarii

 • postat de cetatean Sâmbătă, 17 Iunie 2017 14:48 Link la comentariu
  0
  5

  Este inadmisibil ca sa faci o astfel de sarbatoare si pe vaporas sa mearga o anumita clientela. E sarbatoarea galatenilor si locuitorilor orasului sau a unora doar? Atunci sa va faceti voi sarbatoarea voastra separat dar sa nu mai invitati galatenii. Pe vaporas are loc toata lumea nu doar unii. Se vor face mai multe curse, se vor face curse regulate etc..sigur si contra cost eventual la un pret ca sa se acopere motorina dar per total galateanul mai consuma si un gratar, o gustare si la final castiga primaria dar si noi ne bucuram. Sa se faca curse de croaziera intre galati si braila regulat si in weekend char spre tulcea...sa plece vaporul vineri dupa 16 sau sambata dimineata si sa se intoarca duminica si va fi ceva extraordinar pentru ora si galateni si braileni. se poate daca se vrea. Sa nu uitati ce ati facut cu panzarul moldovenesc..ati facut o cursa cu jurnalistii si cam atat desi ati promis ca va fi pus la dispozitie pentru galateni pe Dunare...apoi l-ati dus pe mal si a ramas distrus si abandonat. Asa ceva e strigator la cer si asta spune multe despre conducerea si cine e in Galati. De asemenea daca e cerere mare cu vaporasul sa se implice si privatii si sa fie lasti si ei la preturi corecte sa preai din oameni si asa au loc toti nu doar unii de pe la ong-uri, jurnalisti si clientele politica.
  Demarati si proiectul unui Aqualand cat mai urgent, un aventura parc, o tiroliana. Galatenii vor fi fericiti si vor stii ca traiesc si ei nu doar acasa si serviciu. Se poate pune la dispozitie si un auto-trenulet care sa faca un tur al orasului si faleza si toate obiectivele.

  Raportează
 • postat de Akbar Sâmbătă, 17 Iunie 2017 12:14 Link la comentariu
  0
  1

  Initial, conform caietului de sarcini a Primariei se dorea ca doar reprezentantii societatii civile sa aiba parte de minicroaziere pe Dunare. Noi toti ceilalti am fi stat pe mal facandu-le cu mana ca intr-un film nord-corean. Si cand te gandesti ca in toate orasele europene prin care batranul fluviu si-a creat albie se ofera oamenilor acest mijloc de agrement. La noi, doar cateva zile pe an si prin reprezentanti. Halal mentalitate !

  Raportează
 • postat de Ady Sâmbătă, 17 Iunie 2017 09:35 Link la comentariu
  0
  5

  Și cât va costa o plimbare?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.