Bătută fără milă de vecini

Bătută fără milă de vecini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 45 de ani din Brăneşti a fost internată la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi în urma unei bătăi aplicate de doi consăteni. Din spusele femeii, reiese că ar fi avut de ceva timp unele neînţelegeri cu vecinii - mamă şi fiu - pe care aceştia au ales să le rezolve prin violenţă.

„Ne-am întâlnit luni dimineaţă, când mă întorceam din sat, şi i-am spus vecinei să mă lase în pace că nu am ce discuta cu ea. Atunci a început să mă ameninţe, iar băiatul ei m-a înjurat şi-a început să mă lovească cu picioarele. Nu îi iert!”, povesteşte femeia, aflată acum pe patul spitalului. 

„Nu îi cunosc pe cei care au bătut-o. M-a sunat cineva din localitate care mi-a spus că a fost dusă cu ambulanţa la spitalul din Târgu Bujor. Am luat-o de acolo şi am adus-o aici, la Galaţi. Nu se poate aşa ceva, să-şi facă dreptate cu pumnul”, a spus sora victimei, indignată de agresivitatea celor doi vecini.

„La secţia de neurochirurgie a fost internată o doamnă de 45 de ani cu traumatism cranian, femeie de la ţară, din Brăneşti. A fost prelucrată de o echipă, vecinul plus mama sa, care i-au dat la cap din două părţi. I-au dat eficient şi au băgat-o în spital. Urmează partea a doua, care presupune intervenţia poliţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.     

„În acest caz se efectuează cercetări. Aşteptăm certificatul medico-legal pentru a lua măsurile care se impun”, a declarat Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi.

Citit 768 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.