Strada Saturn rămâne seara în beznă
Foto: Marius Prisacariu

Strada Saturn rămâne seara în beznă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Mai mulţi locatari ne-au sesizat că strada Saturn, din cartierul Ţiglina I, este tot mai slab iluminată. De luni bune, artera rămâne în beznă, după lăsarea serii. Deşi pe stradă sunt stâlpi de iluminat public, singura sursă de lumină în anumite zone o reprezintă becurile din casele oamenilor şi reclamele luminoase amplasate pe magazine. Drept urmare, gropile devin adevărate capcane pentru cetăţenii care locuiesc în zonă şi nu numai.

"Dacă vrei să treci prin faţa bisericii, mai bine îţi iei gândul. E beznă de câţiva ani buni. Din iarbă te poţi trezi că sare un câine sau un om al străzii care îşi face veacul pe acolo. Am tot sperat că ne bagă şi pe noi cineva în seamă, dar nimic", ne-a spus un bărbat îngrijorat.

La solicitarea noastră, Raluca Ardean, purtătoarea de cuvânt a Primăriei, ne-a dat următorul răspuns: "Pe strada Saturn sunt câţiva stâlpi care nu funcţionează. Pentru a ne asigura că este totul în regulă, am trimis şi noi sesizarea mai departe, iar problemele vor fi cu siguranţă soluţionate".

Citit 3537 ori Ultima modificare Marți, 11 Iulie 2017 21:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.