Gala premianţilor „Şi eu vreau să fiu vedetă!”

Gala premianţilor „Şi eu vreau să fiu vedetă!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Festivitatea de premiere a celei de-a 4-a ediţii a concursului „Şi eu vreau să fiu vedetă”, organizat de Fundaţia ROLDA şi de „Viaţa liberă” a avut loc chiar de Ziua Naţională a Câinelui, (National Dog Day). Doi căţei, un husky şi un bichon maltez au făcut, cu acest prilej, primul pas spre binemeritata celebritate.

Julicutza cea haioasă

Domnişoara bichon maltez Julicutza (foto 2) a venit să-şi ia premiul pentru „Cel mai haios căţel” însoţită de fosta stăpână, Andreea Teodor, şi de noua stăpână, bunica Andreei.

Premiul în valoare de 100 de lei oferit de Fundaţia ROLDA a fost cum nu se poate mai bine venit. Julicutza s-a ales cu un şampon care să-i facă blăniţa mai curată şi mai pufoasă şi cu multă mâncare delicioasă, toate luate de la Clinica Veterinară Veti-Med.

Julicutza are, aşa cum se vede din poza care i-a adus trofeul la concursul nostru, o aprigă pasiune pentru şosete. Deşi ştie că nu e deloc sănătos, e o mare amatoare de dulciuri şi nu spune „nu”  niciunei gustări, fie că e vorba de fructe sau de  ciorbă. Dacă nu i se dă, îşi ia singură. Andreea ne-a povestit cum i-a furat caşcavalul cu tot cu felia de pâine şi le-a savurat sub masă. Fabula lui La Fontaine ar trebui rescrisă… Căţeluşa este foarte jucăuşă, sociabilă şi prietenoasă, pusă mereu pe şotii.

Rudolph, un star în devenire

Cu nişte ochi albaştri care te hipnotizează pus şi simplu, Rudolph (foto 1) este un husky prietenos, curios, alintat şi educat. Anamaria Oprea, tânăra lui stăpână, ne-a povestit cea mai mare boroboaţă a lui Rudolph: „La ţară, a fugărit un pui şi s-a jucat cu el până când acesta de-abia îşi mai ţinea capul”. Puiul a trebuit sacrificat.

Fireşte, căţelul are normă: câte o boroboaţă pe zi. Marea lui pasiune sunt bidoanele de plastic pe care le lasă fără dop. Tot la capitolul boacăne se înscrie şi furatul fripturii de pe masă, faptă care a lăsat familia fără prânz.

Pentru că a primit peste 500 de voturi, Rudolph a câştigat un premiu în valoare de 100 de lei. Şi-a ales din clinica Veti-Med mâncare, şampon, un castronel, o zgardă, o perie, o minge cu care să se joace. Îi felicităm pe cei doi căţei câştigători.

Citit 2402 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.