Cine vor fi următoarele vedete Selfie Pet? CONCURS CU PREMII

Cine vor fi următoarele vedete Selfie Pet? CONCURS CU PREMII
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Papy, Loly şi Pisa, doi căţei şi o pisică, sunt cele trei vedete ale concursului Selfie Pet, desemnate, în luna iunie, prin voturile cititorilor ziarului Viaţa liberă - CLICK AICI PENTRU DETALII. Câştigătorii competiţiei noastre au fost răsfăţaţi cu premii constând în hrană, accesorii şi consultaţii veterinare. Dar foto-întrecerea nu s-a încheiat, iar la finele acestei luni vor fi aleşi alţi trei campioni!

Tot ceea ce vă trebuie pentru ca favoritul dumneavoastră cu blăniţă, pene sau solzi să devină celebru şi să fie premiat este, în primul rând, să aveţi un ziar Viaţa liberă, apărut în perioada 1-20 iulie. Apoi, cea mai importantă parte a misiunii este să organizaţi o şedinţă foto cu animalul de companie alături de ziarul Viaţa liberă şi să ne trimiteţi cea mai reuşită fotografie. Important este ca poza să fie clară, iar prietenii să vă voteze!

Fotografiile trebuie să ne fie trimise până pe 20 iulie, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct la sediul din strada Domnească nr. 68.

Începând din 20 iulie şi până pe 30 iulie, va urma o perioadă palpitantă: fotografiile primite vor fi supuse votului direct, deschis şi liber exprimat de iubitorii de animale! Veţi avea nevoie de susţinerea rudelor, prietenilor, a vecinilor şi a cunoscuţilor!

La finele sesiunii de vot, cei mai votaţi necuvântători vor deveni vedetele pe luna iulie ale concursului SelfiePet. Iar una dintre viitoarele vedete poate fi chiar căţelul, pisica, papagalul, porcuşorul de Guineea, hamsterul, peştişorul sau ţestoasa dumneavoastră! Nu refuzăm nici tarantule sau reptile!

Concursul va continua până la 1 noiembrie şi va desemna lunar, prin vot, câte trei câştigători.

Prin urmare, citiţi cu atenţie Regulamentul de concurs postat pe www.viata-libera.ro, cumpăraţi ziarul „Viaţa liberă” şi uimiţi-i pe toţi cu un Selfie Pet!

Citit 3143 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2017 13:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.