Plecat la pescuit, ajuns la Urgenţe

Plecat la pescuit, ajuns la Urgenţe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean în vârstă de 50 de ani care locuieşte în Micro 17, la blocul A13, este în prezent internat în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi după ce, povesteşte el, un individ necunoscut l-a lovit fără nici un motiv.

„Eu am ieşit din bloc dimineaţă, cu soţia, să mergem la pescuit. Şi n-aveam cum să ieşim cu maşina, că era blocată calea de acces de alte maşini. La restaurantul de lângă era nuntă. A ieşit unul şi i-am spus să elibereze calea de acces, care e foarte îngustă, aşa că nu aveam pe unde să mă strecor”.

„Prima dată a înjurat-o pe soţia mea şi până la urmă m-a lovit şi pe mine şi pe ea. M-am luat cu el la îmbrâncit pe acolo, dar au mai ieşit încă doi.  Până la urmă m-am sprijinit de soţie şi am ajuns la spital”, povesteşte Neculai Rotilă, hotărât să depună plângere la Poliţie împotriva agresorilor pe care spune că nu îi cunoaşte.   

„În cauză se efectuează cercetări. După ce bărbatul ne va prezenta certificatul medico-legal, se vor lua măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, scms. Ştefan Gohoreanu.

Citit 1109 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.