UPDATE | O femeie şi trei copii, găsiţi MORȚI pe calea ferată

UPDATE | O femeie şi trei copii, găsiţi MORȚI pe calea ferată
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE | Potrivit primelor indicii, se pare că a fost vorba de o sinucidere. Femeia suferea de depresie şi nu îşi mai dorea un copil. Rudele au povestit că tânăra era însărcinată şi ar fi vrut să facă avort, însă familia nu a avut bani, situaţia fiind agravată şi de o serie de certuri din familie.


CFR Călători informează că azi, 17 august, în jurul orei 9,20, trenul IR 1983 București - Constanța a lovit un grup de patru persoane, care au decedat în urma impactului. Victimele sunt o femeie şi trei copii minori.

Cei trei copii care au murit aveau 3, 8 și respectiv 10 ani. Este vorba de trei fetițe. Mama avea 30 de ani.

Alina Predescu, purtător de cuvânt al CFR, a declarat pentru Digi24 că accidentul s-a petrecut între localitățile Brănești și Pasărea, în câmp deschis, acolo unde trenul circula cu viteza de 160 km/oră. Frânarea imediată ar fi fost imposibilă, e nevoie de un kilometru pentru a opri la această viteză, a mai spus reprezentanta CFR.

Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele: accident, dar şi crimă sau sinucidere.

Circulația trenurilor în zonă este afectată, înregistrându-se întârzieri semnificative. De asemenea, în urma acestui incident tragic, trenurile spre şi dinspre litoral vor circula cu întârzieri: pasagerii trenului IR 1932 Oradea - Mangalia, între care se găsesc și 40 minori, primesc de la personalul feroviar apă, fructe, covrigei, mai afirmă CFR Călători în comunicat.

Citit 4622 ori Ultima modificare Vineri, 18 August 2017 13:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.