Ucigaşul lui Bogdan Vătămanu s-a predat

Ucigaşul lui Bogdan Vătămanu s-a predat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Adus la  poliţie chiar de tatăl lui *

Miercuri seara, gălăţeanul Bogdan Vătămanu a căzut răpus de cuţitul lui Marius Drăgan. Nevinovatul tânăr de 22 de ani, aflat la momentul nepotrivit în locul nepotrivit, a fost înjunghiat mortal chiar în faţa blocului în care trăia alături de părinţi, fratele mai mare şi surioara de 12 ani.

Înjunghiat mortal

Stârnit de un amic care vroia dreptate, Drăgan îl căuta pe un alt băiat, dar Bogdan a fost cel care i-a ieşit întâmplător în cale. Temându-se pentru ceilalţi copii din cartier, de o vârstă cu surioara lui, Bogdan i-a întrebat pe băieţaşii care îl înconjuraseră (30, conform declaraţiilor prietenilor victimei) ce vor.

A primit o singură lovitură de cuţit în abdomen, dar i-au fost secţionate aorta, pancreasul şi ficatul. După 8 ore de efort din partea echipei de medici, băiatul a murit pe masa de operaţie, la Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Ucigaşul – în instanţă

Ucigaşul lui Bogdan a fost adus, joi seară, la Poliţie chiar de tatăl său. De o vârstă cu cel pe care îl omorâse, Marius Drăgan se afla vineri după amiază în instanţă, unde pe numele său urma să se obţină mandatul de arestare preventivă de 29 de zile.

Circumstanţele morţii lui Bogdan, încă în curs de cercetare, încep să se limpezească: „Poliţia merge doar pe probe”, declară subcomisarul Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Riscă 25 de ani de închisoare

La 22 de ani, Marius Drăgan ar putea sta la închisoare 25 de ani pentru fapta sa.

Până atunci, prietenii lui Bogdan se pregătesc azi să-şi însoţească camaradul pe ultimul său drum. În urma lui rămân părinţi disperaţi şi doi fraţi care nu vor putea uita niciodată tragedia care a lovit familia lor.

CITEŞTE AICI articolul "Înjunghiat în faţa blocului".

Citit 5307 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.