Programe de MASTER cu impact în mediul de afaceri național și internațional la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor

Programe de MASTER cu impact în mediul de afaceri național și internațional la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ai o diplomă de licență? Vrei să te reprofilezi într-un domeniu care să îți ofere o deschidere spre Uniunea Europeană?

Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, prima facultate de industrie alimentară din România înființată în 1955 și unica instituție de învățământ superior care a asigurat industriei alimentare și piscicole specialiști cu o foarte bună pregătire teoretică și practică, scoate la concurs locuri bugetate pentru programe de master noi și unice în țară (http://www.admitere.ugal.ro/site/):

  • Nutriție (formarea specialiștilor ca Nutriţionist și dietetician, Dietetician și Asistent de nutriție),

  • Știința și ingineria bioresurselor acvatice (formarea specialiștilor în acvacultură și antreprenorilor de ferme piscicole),

  • Știința și ingineria alimentelor (formarea specialiștilor pentru ocuparea posturilor de inspector de specialitate, expert sau consilier pentru industria alimentară),

  • Controlul, expertizarea şi siguranţa alimentelor (formarea specialiștilor în domeniul calității produselor alimentare, consultant sisteme de calitate sau analist de calitate),

  • Biotehnologia resurselor naturale (master de cercetare) (formarea cercetătorilor în biochimie tehnologică, în tehnologia prelucrării produselor agricole sau în controlul calității produselor alimentare),

  • Inginerie și management în alimentația publică și agroturism (formare de specialiști pentru departamentul de catering, protocol și asistent de cercetare în controlul calității produselor din domeniul alimentației publice),

  • Controlul și expertizarea calității mediului (formare de specialiști în arii protejate și expert ecolog).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate programele de studii organizate în cadrul Facultății de Știința şi Ingineria Alimentelor sunt acreditate ARACIS, majoritatea fiind încadrate în categoria A, care reprezintă cel mai înalt grad de recunoaștere al performanțelor educaționale şi de cercetare.

Admiterea în ciclul de studii universitare de masterat începe vineri, 15 septembrie, înscrierile desfășurându-se la sediul Facultății de Știința și Igineria Alimentelor (corp F) în perioada 15 – 19 septembrie 2017, orele 8 – 15 (http://www.admitere.ugal.ro/site/masterat/program-si-locatii-master-septembrie).

VĂ AȘTEPTĂM, dragi viitori studenți!

(P)

Citit 3067 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2017 00:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.