CALORGAL începe probele de presiune la rece. Unde puteţi sesiza eventualele defecţiuni

CALORGAL începe probele de presiune la rece. Unde puteţi sesiza eventualele defecţiuni
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, SC Calorgal SA anunţă că săptămâna viitoare, 18-22 septembrie, sunt programate a fi verificate instalațiile interioare din blocuri cuprinse în mai multe asociații arondate punctelor termice din Zona Centrală și zona Gării CFR, cartierele Micro 16, Micro 17, Micro 19, Micro 20, Micro 21, Siderurgiştilor Vest, Micro 14, Aurel Vlaicu, Micro 39 și Micro 40.

„Instalațiile cu branșamente valide vor fi încărcate cu apă rece, în vederea efectuării probelor de presiune premergătoare începerii acțiunii de furnizare a agentului termic pentru încălzire în sezonul de iarnă 2017 – 2018. După caz, vor fi efectuate reparații și sigilări de branșamente. Pentru umplerea completă, depistarea eventualelor deficiențe în funcționare și dezaerisirea instalațiilor interioare de încălzire, rugăm insistent ca toți locatarii să își fixeze robineții în poziția „deschis””, precizează Calorgal.

Societatea transmite că eventuale defecțiuni interioare sau situații neprevăzute pot fi semnalate la numărul de telefon 0725.257.824 (dispecerat) sau direct la punctul termic respectiv.

Probele vor continua pe parcursul lunilor septembrie și octombrie.

Citit 4461 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Septembrie 2017 01:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.