”City tour by bike”, pe Faleza Inferioară

”City tour by bike”, pe Faleza Inferioară
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei de Primăria Galaţi, pe 22 septembrie, între orele 16,00 şi 18,00, va fi oprită circulaţia autoturismelor pe Faleza Inferioară (zona Trecere Bac - restaurant "Nic-Nic"). Este vorba de mașinile care aprovizionează unitățile de alimentație publică de pe Faleza Inferioară.

Măsura a primit aviz favorabil din partea Comisiei pentru Siguranţa Circulaţiei Rutiere, pentru desfăşurarea unui eveniment organizat de ATP New Solution SRL Bucureşti şi Colegiul Tehnic "Aurel Vlaicu" Galaţi, în cadrul Săptămânii Mobilităţii Urbane.

Colegiul s-a înscris în campania europeană de promovare a mobilităţii urbane durabile cu o activitate intitulată "City tour by bike", la care vor participa aproximativ 40 de elevi şi cadre didactice, coordonaţi de prof. ing. Oana-Georgiana Vârlan. Aceştia vor străbate Faleza Inferioară de la Trecere Bac la Valuri (Elice), mesajul lor fiind acela că bicicletele economisesc spaţiu şi energie şi nu generează nici zgomot, nici poluare, ba din contră sunt eficiente şi sănătoase!

Citit 3052 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2017 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.