Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Doi tineri din judeţul Galaţi, bănuiţi de comiterea unor furturi în serie în statele din vestul Europei au fost capturaţi la începutul acestei săptămâni. Unul dintre ei are 28 de ani, este din Munteni şi figura pe lista persoanelor urmărite internaţional, după ce autorităţile austriece au emis pe numele său un mandat de arestare pentru furt calificat. Gălăţeanul este bănuit că, în perioada noiembrie 2016 - aprilie 2017, ar fi furat mai multe autoturisme, pe care le-ar fi folosit ulterior la spargerea unor bancomate, din care a sustras sume de bani. Individul a fost depistat luni pe raza municipiului Galaţi şi încarcerat de poliţiştii de la Urmăriri.

Tot în oraş a fost prins şi al doilea urmărit internaţional, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din Bereşti Meria, urmărit de poliţia germană, care îl suspectează de spargerea unui magazin. Fapta s-ar fi petrecut într-o noapte de la finele lunii martie 2015, gălăţeanul fiind acuzat că a intrat prin efracţie în magazinul din care a furat bunuri în valoare de 23.000 de euro.

Ambii urmăriţi au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi Curţii de Apel Galaţi în vederea emiterii mandatelor necesare extrădării.

Citit 2803 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2017 18:42

1 comentariu

  • postat de fost mafiot Miercuri, 20 Septembrie 2017 00:01 89.137.137.*** Link la comentariu
    12
    7

    Erau de la tara din judet deci mai amarati si needucati. Nu ai ce sa le faci! Daca aveau loc de munca poate nu mai furau! Sunt disperati ! Bine ca nu au facut crima sau talharie ca 20 ani de puscarie faceau! Vieti distruse ! Mesaj pentru hoti: apucati-va de munca. Nu se merita sa stau ani de zile in puscarie pentru niste bunuri matariale de care te bucuri pe moment sau deloc. Creier aveti dar trebuie sa il si folositi !

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.