Persoane rănite grav în două accidente rutiere

Persoane rănite grav în două accidente rutiere
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un bărbat de 36 de ani şi o tânără de 21 de ani au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost implicaţi în două evenimente rutiere petrecute la interval de câteva ore, la Tudor Vladimirescu.

Bărbatul s-a rănit, după ce a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea pe o stradă din comună. După ce a pierdut controlul direcţiei, şoferul a ajuns cu maşina în afara carosabilului, unde s-a răsturnat, rănindu-se grav. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului împreună cu un echipaj medical de urgenţă au stabilit că cel aflat la volan avea o alcoolemie de 0,50 la mie în aerul expirat. Rănitul a fost internat în spital şi este cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Pe mâinile medicilor a ajuns, câteva ore mai târziu, o tânără de 21 de ani, lovită de o maşină pe DN 25, tot pe raza comunei Tudor Vladimirescu. 

"Femeia a traversat drumul fără a se asigura, prin spatele unui microbuz ce staţiona pe partea carosabilă şi a fost acroşată de un autoturism care circula din sens opus. Conducătorul auto, un bărbat de 71 ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a precizat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Tânăra  a fost dusă de urgenţă la spital şi a rămas internată, deoarece leziunile sale sunt serioase şi necesită îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

 

 

 

 

Citit 2789 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Septembrie 2017 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.