ÎNCEPE ediția a XVI-a a Târgului de Toamnă

ÎNCEPE ediția a XVI-a a Târgului de Toamnă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Astăzi, în Piaţa Centrală, începe cea de-a 16-a ediţie a Târgului de Toamnă de la Galaţi. La ora 10,00 va avea loc deschiderea oficială, după care oficialităţile vor vizita standurile expozanţilor care, într-o proporţie covârşitoare, vor fi din municipiul şi judeţul Galaţi. Standurile cele mai spectaculoase vor fi premiate cu diplome de excelenţă, iar toţi ceilalţi vor primi diplome de participare.

Târgul de Toamnă va dura trei zile, până duminică, 1 octombrie şi nu este dedicat numai producătorilor de legume-fructe. Vor mai participa producători şi comercianţi de pâine, produse de panificaţie şi patiserie, produse apicole, carne şi produse din carne, brânzeturi şi produse lactate, peşte şi produse din peşte, colaci secuieşti, flori şi aranjamente florale, producători de vinuri, meşteri populari, crescători de porumbei şi păsări exotice.

Ca în fiecare an, la Târgul de Toamnă vor fi mici şi bere, iar atmosfera va fi întreţinută de Fanfara valurile Dunării şi Ansamblul Doina Covurluiului, ale Centrului Cultural „Dunărea de Jos”. Printre oficialităţile aşteptate să participe la evenimentul de la Galaţi este şi ministrul Agriculturii, Petre Daea.

La târgul din acest an se anunţă cea mai mare participare de până acum, de peste 300 de persoane. Deşi expozanţii nu vor fi taxaţi în cele trei zile ale târgului, nimeni nu poate garanta că produsele lor vor fi mai ieftine. Şi la Târgul de Toamnă funcţionează legea pieţei, iar dacă cererea este foarte mare, atunci şi oferta va creşte, inevitabil.

Citit 3251 ori Ultima modificare Joi, 28 Septembrie 2017 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.