Miss Agricultura

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Schimb de cărţi” în Thailanda: Românii din Thailanda sunt aşteptaţi la ediţia din septembrie a proiectului „Schimb de cărţi", care va avea loc în cadrul întâlnirii grupului Bangkok Writers Guild joi, 17 septembrie, la ora 19:30, la Bourbon Street restaurant-bar de pe Sukhumvit Soi 22.

* Asociaţia „Dor român” din Arganda del Rey: Asociaţia socio-culturală „Dor român" din zona Arganda del Rey, aflată la sud-est de Madrid, şi-a anunţat recent programul activităţilor din perioada următoare. Astfel, pe 26 septembrie, de la ora 17:00, se va derula întâlnirea Femirom a doamnelor şi domnişoarelor românce. Pe 10 octombrie va avea loc adunarea generală, pe 17 octombrie un cerc literar, iar pe 31 octombrie româncele din Madrid sunt aşteptate la o nouă întâlnire, urmând ca acţiunile să continue în noiembrie şi decembrie, când asociaţia va sărbători Ziua Naţională a României.

* Românii pe Campul Val-David din Canada: Anul acesta, românii care provin de pe frumoasele plaiuri ale Câmpulungului de Bucovina au hotărât să se revadă sâmbătă, 12 septembrie, la ora prânzului, la un picnic ce se va derula în Câmpul Românesc de la Val-David, Montreal.

* Buna dimineaţa, Israel!: Dl Uli Friedberg Vălureanu anunţă că a apărut suplimentul cu numărul 17 din 9 septembrie, al publicaţiei Bună dimineaţa, Israel!, editată de ISRO Press şi destinată originarilor din România.

* Întâlnire de sfârşit de vară: Biserica ortodoxă română „Înălţarea Domnului" din Montreal organizează duminică, 13 septembrie, începand cu ora 12.00, la proprietatea sa din Upper Lachine (N.D.G.), un picnic la iarbă verde şi un bazar.

* Miss la 17 ani: Roxana Tudor, o româncă în vârstă de 17 de ani, cu aspect fizic plăcut, care studiază contabilitatea şi visează să devină stilist, a câştigat recent la Borgo Incoronata, Foggia, titlul de „Miss donne e trattori" acordat în cursul unei seri dedicate agriculturii. Evenimentul a fost inclus în cadrul unei seri speciale, organizată de un comitet de voluntari din domeniul producătorilor agricoli.

* Proiect multietnic RonciglioneViva: Asociaţia RONCIGLIONEVIVA din Lazio, în colaborare cu Sans Frontière, organizează duminică, 13 septembrie, de la ora 11,00, la sediul Asociaţiei RonciglioneViva, in Via del Verziere 3 - Ronciglione, Lazio, Italia, o întâlnire în care va prezenta public proiectul RonciglioneViva pentru Ronciglione multietnic, un parcurs de cunoaştere a diverselor culturi, pentru o convieţuire în respectul diferenţelor reciproce şi a multiplelor asemănări.

* “Coloana infinitului” în Sicilia: Spectacolul „Coloana infinită", realizat în baza unui text inedit de Mircea Eliade, tradus de Horia Corneliu Cicortas, regizat de Messina Letteria Giuffre Pagano şi avându-l ca protagonist pe actorul Tazio Torrini, ajunge şi in localitatea Messina din Sicilia, marţi, 15 septembrie, la ora 21.00, la Cinema Teatrul "Savio".

Citit 712 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.