Vagonul-model al CFR soseşte în Galaţi

Vagonul-model al CFR soseşte în Galaţi

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
5 comentarii

Cea mai mare federaţie sindicală din CFR, Federaţia Naţională Feroviară Mişcare Comercial Vagoane, a lansat recent campania naţională #SEPOATE, prin care atrage atenţia asupra condiţiilor precare în care a ajuns calea ferată din România. Demersul constă într-o petiţie online şi o campanie de strângere de semnături offline. „Ne dorim să ajungem la nu mai puţin de două milioane de semnături şi să obţinem consens din partea tuturor decidenţilor din politică şi administraţie pentru că, fără investiţii capitale şi plasate corect, Calea Ferată Română va muri”, spun organizatorii demersului.
Ca vehicul de comunicare, campania #SEPOATE are un simbol: vagonul omonim care circulă deja din 18 septembrie de la Bucureşti pe regionalele din ţară şi care va ajunge de luni, pentru o săptămână, la Galaţi. Este un vagon de clasa a II-a, modernizat în România şi adaptat exigențelor europene: scaune ergonomice, mochetă, internet, radio, TV.
Gălăţenii care doresc să susţină, prin prezenţa şi prin semnăturile lor, campania #SEPOATE sunt aşteptaţi luni, 9 octombrie, începând cu ora 9,15, în Gara CFR Galaţi.

Citit 7579 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2017 18:42

5 comentarii

 • postat de Costel Paraschiv Marți, 10 Octombrie 2017 09:25 188.25.124.*** Link la comentariu
  1
  1

  Raluca,cea sau cel ae a semnat aici sunt PSD-istii car au pus mana pe Galati din 1990 si pana acum,de aceea a ajuns orasul meu asa de rau ca acum.!
  Nu realizati galatenilor ca astia sunt PSD-istii din Galati care reprezinta Ciuma Rosie ?

  Raportează
 • postat de Raluca Duminică, 08 Octombrie 2017 16:33 5.13.131.*** Link la comentariu
  2
  3

  De s-ar innoi, moderniza toata flota de calatori a CFR, dar nu e decat gargara...in rest circulam cu aceleasi vechituri si suntem tratati precum cei din lumea a 9-a.

  Dar de ce nu au mediatizat petitia pe cand erau boc si basescu, PDL(PNL) la putere? De ce atunci au tacut malc si au stat ascunsi precum sobolanii, iar acum i-a zorit grija mare fata de CFR. Asta e cu iz de manipulare politica. Cand se taiau salarii si pensii nu ii mai durea grija de CFR, iar acum cand au vazut ca s-au mai strans niste bani toti vor sa "manance" cat mai mult si de cate ori se poate acum cat se mai poate nu-i asa? Astea sunt iesite ca ciupercile dupa ploaie. Asa facuse si un sindicat anume si nu numai care vroia sa profite cat se poate de mult si baga amenintari voalate ca va face si va drege daca nu le sunt indeplinite conditiile. "Se putea" face ceva bun pentru CFR si pe vremea lui basescu, boc, PDL(PNL) dar atunci nu a mai zis nimeni nimic de o astfel de modernizare, investitie fiindca pe atunci probabil ca banii, fondurile trebuiau sa ajunga in anumite buzunare si nu investite in CFR.

  Raportează
 • postat de Razvan Irimia Vineri, 06 Octombrie 2017 21:08 82.79.116.*** Link la comentariu
  0
  5

  Un pas inainte spre civilizatie....mult succes la mai multe de acest gen...sper si oamenii ..cei care maninca seminte.arunca gunoaie pe jos...si multe altele...care consta in bunul simt sau educatie..care la noi lipseste ...sa inteleaga civilizatie....e greu pentru ei..civilizatia

  Raportează
 • postat de Petro Vineri, 06 Octombrie 2017 12:36 109.166.135.*** Link la comentariu
  1
  7

  O initiativa de admirat , necesara 100% , dar care in contextul politic actual si la nivelul de mentalitate a lucratorilor romani din prezent si a firmelor intermediare actuale ( care abia asteapta sa traga tot proiectul in jos si sa il lungeasca pe decenii ) , paguboasa 120% . Asa ceva se va poate face in vreo 2 generatii fiindca abia atunci se va putea reinnoi staff-ul politic . Doamne ajuta sa nu avem politicieni matusalemici ca ne-am ars pe 4 generatii .

  Raportează
 • postat de Galatean Vineri, 06 Octombrie 2017 12:08 91.216.52.*** Link la comentariu
  3
  7

  Trebuie umblat la mentalitatea oamenilor. Daca se urca nea' X si mananca seminte, se pisa pe jos, scuipa si deseneaza pe scaune...degeaba ai tu vagoane ca in UE. Ce este stricat in Romania? Ne-am nascut cu o mentalitate bolnava si infecta...ASTA-I ROMANIA....nu se mai poate schimba nimic.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.