O femeie a MURIT ARSĂ în propria locuinţă

O femeie a MURIT ARSĂ în propria locuinţă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Jarul căzut dintr-o sobă nesupravegheată a declanşat o dramă, într-o gospodărie din localitatea Băneasa. Casa în care locuiau o femeie de 42 de ani şi concubinul ei, cu trei ani mai în vârstă, a fost cuprinsă de fum şi mai apoi de flăcări, imobilul ajungând să fie mistuit de incendiu, care, din păcate, avea să ia şi o viaţă. Pe cea a femeii, care în faţa pericolului de a-şi pierde agoniseala, s-a repezit în casa în care focul se extindea cu repeziciune. Nu a apucat să mai iasă, pentru că a leşinat din cauza fumului, şi nici concubinul ei, care a apucat să sune la 112, nu a avut cum să o ajute.

"Am fost sesizaţi cu privire al producerea unui incendiu la o locuinţă. S-au deplasat două autospeciale, care au lichidat incendiul. Au fost distruse două camere şi 20 de metri pătraţi de acoperiş. Din păcate, în casă a fost găsită femeia, care era carbonizată", a precizat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi. Nici concubinul femeii nu a scăpat nevătămat. El s-a ales cu arsuri pe faţă şi pe cap, fiind transportat de ambulanţă la Spitalul din Tg. Bujor. Pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului jarul căzut din soba cu care cei doi îşi încălzeau locuinţa.

Citit 6291 ori Ultima modificare Duminică, 15 Octombrie 2017 17:10

1 comentariu

 • postat de ATENŢIE mărită! Luni, 16 Octombrie 2017 11:21 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  0

  Pompierii (ISU), Electrica şi Distrigaz (ENGIE) să se pregătească serios în iarna aceasta pentru evenimentele care vor avea loc în apartamentele care s-au debranşat de la Sistemul Centralizat de căldură!
  Instalaţiile electrice vechi nu vor face faţă radiatoarelor şi boilerelor montate, iar incendiile provocate ce se pot extinde la vecinii cu CT pe gaz pot provoca dezastre!
  Acest Primar care a distrus Sistemul Centralizat de încălzire a locuinţelor va intra în istorie!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.