Locuri de muncă „secerate” de criză

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În total, 663 de gălăţeni ar putea ajunge în şomaj, în această toamnă, în urma disponibilizărilor colective *

Nu toţi gălăţenii care lucrează în domeniul fabricării de echipamente electrice vor avea o toamnă liniştită. Potrivit datelor care ne-au fost oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi, agenţii economici din această ramură de activitate intenţionează să disponibilizeze, în lunile octombrie şi noiembrie, 42 de angajaţi.

În domeniul fabricării mijloacelor de transport (secţiunea alte mijloace de transport), septembrie şi octombrie ar putea atrage după sine nu mai puţin de 450 de gălăţeni disponibilizaţi colectiv.

Alţi 60 de oameni care lucrează la repararea, întreţinerea şi instalarea de maşini şi echipamente şi-ar putea pierde locul de muncă, luna viitoare.

Afectate vor fi şi construcţiile - 20 de angajaţi ar putea fi disponibilizaţi în luna septembrie -  construcţiile de geniu civil, de unde ar putea pleca acasă 50 de gălăţeni în luna octombrie şi lucrările speciale de construcţii, pentru care agenţii economici au anunţat că vor disponibiliza 11 angajaţi până la finele acestei luni.

Citit 1731 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.