Este jale în oraş! Traficul auto este dat peste cap din cauza lucrărilor din Bariera Traian

Este jale în oraş! Traficul auto este dat peste cap din cauza lucrărilor din Bariera Traian
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE - Autobuzele au întârzieri de până la 30 de minute, iar şoferii gălăţeni circulă, de asemenea, cu dificultate, din cauza numeroaselor ambuteiaje generate de lucrările edilitare din Bariera Traian. De altfel, reprezentanţii Transurb au anunţat că este afectată circulaţia autobuzelor de pe traseele 18, 27, 28, 35, 12 şi 17. „Din cauza lucrărilor de reparaţie a carosabilului, care au loc astăzi, 17.11.2017, în zona Bariera Traian, s-au creat ambuteiaje pe străzile Traian, Coşbuc şi Lozoveni. Mijloacele de transport public de călatori care, deservesc traseele 18, 27, 28, 35, 12 şi 17 circulă cu dificulatate", se arată în informarea Transurb.

Primăria municipiului Galaţi anunţă că astăzi, 17 noiembrie, în intervalul orar 8,00 - 18,00, va fi închisă circulaţia pe strada Traian, în dreptul sensului giratoriu din Bariera Traian. Astfel, autoturismele şi mijloacele de transport în comun vor fi dirijate pe străzile Ştefan cel Mare (unde circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri), George Coşbuc, Lozoveni, Prundului.

Sâmbătă, 18 noiembrie, în intervalul orar 8,00 - 16,00, pe strada Traian, tronsonul cuprins între arterele Ştefan cel Mare şi Tunelului, se va închide circulaţia pe două benzi din cele patru existente, iar circulaţia va fi deviată pe contrasens.

Măsurile sunt necesare pentru a se putea turna ultimul strat de asfalt, în cadrul lucrărilor executate acolo.

Angajaţi ai Poliţiei Locale vor supraveghea traficul şi vor dirija, la nevoie, autoturismele către rutele ocolitoare.

Citit 3686 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2017 10:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.