UPDATE. Electrica anunţă că gălăţenii din Siderurgiştilor şi I.C. Frimu primesc acum energie electrică

UPDATE. Electrica anunţă că gălăţenii din Siderurgiştilor şi I.C. Frimu primesc acum energie electrică
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE, ora 17,00 

În jurul orei 17,00, a fost reluată alimentarea cu energie electrică pentru gălăţenii care locuiesc pe Siderurgiştilor şi în cartierul I.C. Frimu, ne-au comunicat reprezentanţii SDEE Galaţi.

--------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE, ora 14,00 - Cinci posturi de transformare ale Electrica sunt „picate” La aproximativ şase ore de când gălăţenii din zona Siderurgiştilor – I.C. Frimu au rămas fără curent, reprezentanţii Electrica nu pot spune când va fi reluată furnizarea de energie electrică, întrucât încă mai sunt cinci puncte de transformare nefuncţionale, în acest moment. Iată ce spune SDEE Galaţi: „Vă informăm că în cursul dimineţii de vineri, 1 Decembrie, la ora 3:20, în zona Siderurgiştilor a avut loc o avarie care a condus la întreruperi în alimentarea cu energie electrică a unor instalaţii de distribuţie aparţinând SDEE Galaţi. A fost afectată parţial o linie de medie tensiune. Echipele Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Galaţi au intervenit prompt pentru remedierea avariilor apărute, iar la ora 4:30 au reuşit alimentarea integrală a zonei afectate. La ora 8:17 a avut loc o noua declanşare în Statia Fileşti. A fost afectată zona Siderurgiştilor – IC Frimu. La ora 13:00 mai erau nealimentate 5 Posturi de Transformare. Echipele SDEE Galaţi sunt în teren pentru depistarea şi remedierea defectelor apărute. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm toţi utilizatorii reţelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiţii normale, conform schemei de funcţionare”.


Energia electrică este sistată, încă de la primele ore ale dimineţii, pentru sute de gălăţeni care locuiesc în Doja. O pană de curent, care a afectat consumatorii din Doja, General şi nu numai a fost şi în cursul nopţii. La redacţie au sunat mai mulţi cititori care se plâng că nu reuşesc să obţină informaţii de la numărul "de deranjamente" (0236/929), pus la dispoziţie de Electrica, întrucât niciun operator nu era disponibil. De altfel, şi noi am sunat la numărul amintit, de trei ori, însă fără succes.

Vom reveni cu informaţii, imediat ce ne sunt furnizate de către reprezentanţii Electrica.

Citit 8200 ori Ultima modificare Vineri, 01 Decembrie 2017 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.