Artificii. Spectacol incendiar pe Dunăre (Aerial Video)

Artificii. Spectacol incendiar pe Dunăre (Aerial Video)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un adevărat fluviu de gălăţeni a invadat Faleza superioară a Dunării, pentru a se bucura de prima dintre cele patru seri de concerte din cadrul evenimentului Zilele Galaţiului 2017.

Vedeta incontestabilă a serii, Delia, a urcat pe scenă cu întârziere, însă aşteptarea a meritat. Solista a oferit un recital pe cinste, împletind de minune cele mai noi piese lansate cu cântecele care au scris deja istorie în muzica românească, precum celebrul refren "Haide, vino înapoi/ Să fim iar amândoi", de pe vremea când făcea parte din trupa N&D.

Cum programul artistic s-a prelungit, spectacolul pirotehnic a început şi el cu întârziere. Artificiile au fost lansate din mijlocul Dunării, de pe o barjă, şi s-au sincronizat cu un fond muzical inspirat ales. A plouat cu stele roşii şi verzi, evantaiul de lumini a erupt din apele fluviului, iar exploziile au umplut de strălucire atât luciul Dunării cât şi cerul. Mai interesant este faptul că atunci când părea că spectacolul pirotehnic s-a încheiat, exploziile de lumini au reizbucnit în forţă. Numeroase exclamaţii de genul "Mami, ce frumos!" s-au făcut auzite din gura celor mai mici spectatori.

Sâmbătă seară, spectacolul va începe cu talente locale, care vor avea scena la dispoziţie de la ora 17,00 la ora 18,00, după care gălăţenii vor avea parte de hip-hop şi de dans cu trupe locale. De la ora 18,15, trupa gălăţeană "Strada Mare" va concerta pentru iubitorii de muzică folk şi nu numai, iar de la ora 19,00, scena îi va aparţine Lidiei Buble. Apoi vin la rând, în recital, Connect-R şi misteriosul Carla’s Dreams. Şi în această seară, prezentator va fi tot Răzvan Simion.

Duminică, prezentator va fi Dănuţ Lungu, iar distracţia va începe, aşa cum v-aţi obişnuit, cu talente locale  şi apoi cu artişti locali. De la ora 19,00, gălăţenii o vor putea asculta pe Ami. De la 20,00, urcă pe scenă pentru un recital Guess Who. Ultimul de pe lunga listă de vedere care concertează de Zilele Galaţiului 2017 este Randi.

 (P)

 

Citit 7924 ori Ultima modificare Vineri, 01 Decembrie 2017 18:00