Trackerul care oferă monitorizarea nivelului de stres, pe piaţă

Trackerul care oferă monitorizarea nivelului de stres, pe piaţă
Fitbit Luxe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fitbit a prezentat oficial Fitbit Luxe, un dispozitiv cu design elegant, gândit pentru monitorizarea condiției fizice și a stării de sănătate. Tracker-ul include, în premieră pentru brățările de fitness ale companiei, funcție de monitorizare a nivelului de stres. Aceasta este binevenită, în pandemie. De la debutul crizei COVID-19, procentul celor care sunt afectați de stres a crescut până la 50 la sută, potrivit Fitbit.

Scorul pentru management-ul stresului (Stress Management Score) analizează capacitatea corpului de a face față la stres și este calculat ținând cont de factori precum nivelul de activitate fizică, somnul și bătăile inimii.

Utilizatorii serviciului Fitbit Premium au acces la o suită de sfaturi și antrenamente menite să reducă nivelul de stres.

Luxe oferă, de asemenea, monitorizarea automată a activității fizice și analiza somnului.

În secțiunea Indicatori de sănătate (Health Metrics Dashboard), utilizatorii pot observa evoluția stării de sănătate generală, cu informații despre respirație, ritmul cardiac în efort și în repaus, temperatura corpului și, în curând, saturația de oxigen din sânge.

Dispozitivul poate recunoaște automat 20 de sporturi, inclusiv arte marțiale, yoga, golf sau pilates. Luxe include aplicații pentru alarmă, cronometru și timer. Totodată, tracker-ul oferă suport pentru notificările, apelurile și mesajele de pe telefon.

Dispozitivul este realizat din materiale premium și este rezistent la apă până la o adâncime maximă de 50 de metri. Carcasa metalică are suprafața lucioasă, iar eleganța dispozitivului este sporită de lipsa butoanelor fizice. Tracker-ul este disponibil împreună cu accesorii de mărimi și culori diferite.

Ecranul tactil este color, iar autonomia bateriei poate ajunge până la cinci zile. Sunt disponibile mai multe fețe de ceas dintre care utilizatorii o pot alege pe cea preferată.

O ediție specială a dispozitivului, realizată în parteneriat cu o firmă de bijuterii, va fi disponibilă în luna iunie.

Cei care achiziționează dispozitivul primesc acces gratuit timp de șase luni la serviciul Fitbit Premium. Abonamentul oferă, printre altele, acces la date mai detaliate despre sănătate, antrenamente, programe de meditație și peste 60 de materiale noi despre nutriție, inclusiv rețete sănătoase selectate de Fitbit, potrivit go4it.ro. Prețuri, dar și alte detalii, AICI

VIDEO

Citit 2555 ori Ultima modificare Duminică, 25 Aprilie 2021 21:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.