WhatsApp face o schimbare cât se poate de utilă

WhatsApp face o schimbare cât se poate de utilă
Sursa foto, evz.ro
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

WhatsApp trece deseori prin actualizări mai mult sau mai puțin importante, dar doar câteva dintre ele îți fac viața semnificativ mai ușoară, precum update-ul iminent depistat de WABetaInfo. Este vorba de un detaliu ”împrumutat” de la Messenger.

WhatsApp se pregătește să introducă reacțiile la mesaje, acea opțiune pe care o găsești pe Facebook Messenger și prin care poți răspunde la un mesaj recepționat printr-o inimioară, un deget în sus sau în jos, o față uimită sau una supărată.

Implementarea nu este încă disponibilă pentru marea majoritate a utilizatorilor, dar va funcționa exact cum te-ai aștepta. Ții apăsat pe un mesaj pe care l-ai primit, îți sunt afișate o serie de reacții și o alegi pe cea pe care o consideri potrivită în respectivul context, printr-o serie de emoticoane. Astfel, vei scăpa de un swipe peste un mesaj pentru a-i răspunde, poate, cu același emoticon pe care îl găsești în meniul de răspunsuri rapide.

Ca de obicei, când vine vorba de funcții dezvăluite de cei de la WABetaInfo, acestea sunt momentan disponibile în beta pentru un public restrâns. Nu este foarte clar când va ajunge la toată lumea și nici dacă va exista o discrepanță între momentul în care vom găsi funcția pe iOS și pe Android, potrivit playtech.ro.

Rămâne să verifici ocazional dacă ai cea mai recentă versiune a aplicației și, eventual, s-o actualizezi. Mai multe detalii pe site-ul playtech.ro

Citit 18938 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Septembrie 2021 01:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.