Pentru amatorii de fitness în siguranţă, corzi fără fir

Pentru amatorii de fitness în siguranţă, corzi fără fir
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru amatorii de fitness, care însă nu au acasă foarte mult spaţiu, există varianta corzilor de sărit fără fir. Acestea sunt ideale pentru exerciții și antrenamente, faptul că nu au fir evitând agăţarea acestuia de obiecte sau mobilă, precum şi împiedicarea, care să antreneze coliziunea sau căderea.

Această coardă îți permite să te antrenezi fără întreruperi, mai rapid, mai eficient și mai sigur. Corzile fără fir sunt perfecte pentru un antrenament cuprinzător, folosirea lor implicând mişcarea tuturor părților corpului. Au rulmenți de oțel cu învârtire în 360º, mânere antiglisante și bile cu cablu reglabil pentru confortul complet în timpul antrenamentului. Pot fi folosite în interior și în aer liber, ocupă puțin spațiu și sunt ușor de transportat și depozitat.

Corzile fără fir sunt ideale pentru antrenamente acasă, la birouri, săli de sport, parcuri etc. Mai mult, unele dintre ele au şi contor digital, care urmăreşte arderea caloriilor pe un afişaj digital care arată atât numărul de sărituri, având şi rol de cronometru.

În funcţie de calitate şi dacă au sau nu afişaj electronic, preţurile variază de la 65 la 125 de lei.

Citit 1329 ori Ultima modificare Duminică, 08 Mai 2022 00:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro