MASA VIITORULUI păstrează mâncarea caldă, băutura rece şi încarcă telefonul (VIDEO)
Foto: Sursa foto: gustarte.ro

MASA VIITORULUI păstrează mâncarea caldă, băutura rece şi încarcă telefonul (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Masa viitorului este ingenioasă, futuristă şi a fost prezentată, primăvara acesta, la săptamâna designerilor de la Milano. Smart Slab, gândită de designerii Clemens Weisshaar şi Reed Kram, îţi păstrează mâncarea caldă, băutura rece şi chiar îţi găteşte preparatul preferat. Spaţioasă, elegantă, în nuanţe alb-negru, masa are un blat ceramic cu inele pe inducţie, de mărimea unei farfurii, care permit încălzirea mâncării şi, în acelaşi timp, te protejează pentru a nu te arde. De asemenea, alte inele sunt prevăzute pentru a funcţiona la temperaturi mai mari, în cazul în care vrei să găteşti o reţetă.

Pe suprafaţa mesei se regăsesc şi device-uri termoelectrice, care-ţi pot răci băutura până la temperatura potrivită. Şi asta nu e tot. O poţi customiza cu panouri tactile şi module wireless de încărcare a telefonului, dar şi cu wi-fi.

Weisshaar şi Kram au colaborat cu chef Massimo Bottura, de la faimoasa Osteria Francescana, restaurantul nr. 1 al lumii.

"Lui Massimo i-a plăcut foarte mult ideea unei suprafeţe pe care să poată pregăti, prepara şi degusta mâncarea", povesteşte Weisshaar, citat de foodandwine.com. De asemenea, el a fost încântat de faptul că Smart Slab se curăţă atât de uşor.

Masa nu poate fi comandată încă, ceea ce nu e tocmai rău, pentru că astfel vei avea timp să faci economii. Se pare că nu va fi tocmai ieftină.

Citit 4201 ori Ultima modificare Miercuri, 24 August 2016 02:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.