Astăzi, concert aniversar: 20 de ani de Proconsul, 30 de ani de ”Viaţa liberă”

Astăzi, concert aniversar: 20 de ani de Proconsul, 30 de ani de ”Viaţa liberă”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cu 12 albume, zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului, colaborări de succes și concerte memorabile, trupa Proconsul, una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock din România, se va afla astă seară pe scenă la concertul aniversar al "Vieţii libere".

Piese ca "Cerul" - considerată una dintre cele mai frumoase și mai emoționante melodii din muzica românească, din toate timpurile și "Mi-ai luat inima", care s-a aflat mult timp pe buzele tuturor românilor și în sufletul fanilor, dar şi multe alte melodii memorabile se vor auzi şi azi la Sala Sporturilor, unde "Viaţa liberă" îşi aşteaptă prietenii la o mare petrecere de familie. 

Cum cotidianul Galaţiului împlineşte 30 de ani, nu putea fi sărbătorit decât cu una dintre cele mai longevive şi mai populare trupe româneşti, lansată acum 20 de ani, cu alt şlagăr celebru "De la ruşi vine fata". Sunt 20 de ani de balade rock, interpretate de o voce inconfundabilă, 20 de ani de realizări - premii la Mamaia, dar şi Trofeul câştigat în anul 2000 la Cerbul de Aur, Proconsul fiind prima trupă de rock care atinge această performanţă. La puţin timp, în 2002, albumul "Mi-ai luat inima" cu piese de mare succes devenite single-uri - "Zbor", "Mi-ai luat inima", "Cerul", "Despre tine", "Spune-mi despre noi" -  se vinde în peste 50.000 de exemplare, devenind album de aur. 

Succesele se ţin lanţ şi în anii următori, iar Proconsul continuă să aibă săli pline la concerte, cei cinci membri ai trupei încăpăţânându-se să cânte despre dragoste şi ajungând astfel la inima a milioane de spectatori. 

"Sunt 20 de ani de mers prin țară, sunt milioane de kilometri pe drumurile din România, zeci de mii de ore petrecute pe scenă. Puse în balanță, au fost și bune și rele, dar atârnă mai mult cele bune, pentru că de aceea suntem împreună", rememora Bodo, solistul formaţiei, la concertul lor aniversar de 20 de ani, care a avut loc astă primăvară.  

20 de ani în care povestea lor merge mai departe, cu aceeaşi bucurie, iubire şi inspiraţie, la fel cum continuă să se scrie şi povestea ziarului, după 30 de ani. Bodo (voce), Dragoș (chitară), Robert (keyboards), Răzvan (tobe) şi Robert Traian (bass) vă dau întâlnire deseară la un concert care va rămâne memorabil pentru ambele tabere, public şi artişti.

Ce premii se vor câştiga la tombola "Vieţii libere"

Concertul aniversar "Prietenii Vieţii libere" este darul pe care îl facem cititorilor noştri în semn de apreciere fiindcă de 30 de ani ne ţin treji pe baricadele realităţii pe care n-am avea cui s-o împărtăţim fără ei. Intrarea este GRATUITĂ, fiecare spectator urmând să primească la intrare un bilet cu un număr, acelaşi număr fiind introdus într-o urnă din care, pe parcursul show-ului, se va face extragerea câştigătorilor zecilor de premii. 

După începerea spectacolului, nu vor mai fi introduse bilete în urnă. 

Darurile nu vor ajunge la cei care rămân acasă, prin urmare vă aşteptăm la Sala Sporturilor, astăzi de la ora 18,00! 

Premiul cel mare va fi un lingou de aur de la Romero, dar, pe lângă acesta, sunt puse în joc zeci de vouchere: 30 de abonamente pe trei luni la "Viaţa liberă", 20 de vouchere a câte 100 de lei de la Saltempo, 30 de premii în valoare de 370 de lei fiecare de la UNIDENT (care includ consultaţie multidisciplinară, investigaţie VelscopeVx şi radiografie panoramică), 10 abonamente pentru o lună la fitness la EliteGym, cinci vouchere de câte 100 lei servicii la Clinica InterBeauty (tratamente estetică corporală, facială, epilare definitivă cu laser), două schimbări de look la Salonul Iuly & Miha, 15 vouchere pentru platouri cu prăjituri de la Cofetăria Vera (valabile în decembrie şi ianuarie), un voucher cu cinci şedinţe de terapie Veda şi alte cinci vouchere cu câte două şedinţe, toate la Art Therapy. 

Evenimentul dedicat prietenilor "Vieţii libere", cititorii, realizat de Asociaţia "Danube Media Center", a jurnaliştilor de la "Viaţa liberă", cu artişti prieteni ai ziarului, nu ar fi fost posibil fără sprijinul autorităţilor locale şi judeţene, precum şi  al prietenilor-sponsori: Criomec, Citadina, Staer, Galtour-Dunărea, Grande Gloria, Arabesque, Lemacons, Centrul de Consultanţă şi Studii Europene, Romero, SF Tex și Invictus. 

Mulțumim și sponsorilor UVSAR și ALFARO Security pentru asistență medicală și servicii de securitate.

CITEȘTE din Ocolul ziarului în 30 de ani

Citit 3187 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2019 14:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.