Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
35 comentarii

Primarul Galaţiul - fost director general al FC Oţelul - spune într-un amplu interviu care sunt cauzele care au generat criza fără precedent în care se află clubul * Marius Stan cere din nou acţionarului majoritar să explice ce s-a întâmplat cu banii foarte mulţi pe care i-a găsit în conturi şi speră să se reuşească readucerea lui Grigoraş la echipă, ca un prim pas spre revenirea la normalitate


- Domnule Primar, aţi creat un iureş întreg cu situaţia de la Oţelul…
- Aş vrea ca, din capul locului, să spun un lucru. Oţelul este clubul meu de suflet, echipa unde m-am afirmat, locul de unde provin. Dar în acest moment Oţelul nu este pe prima pagină a agendei mele. Sunt Primarul Galaţiului şi problemele cu care se confruntă oraşul sunt mult mai importante şi mai dificile decât situaţia de la club.
Şi atunci de ce aţi intervenit?
- Pentru că, mă repet, Oţelul este clubul meu de suflet. Dar mai există şi alte motive, mult mai importante: banii gălăţenilor investiţi în acest proiect şi banii munciţi de echipă, pe teren, câştigaţi în urma participării în Liga Campionilor şi pe care încă aşteptăm, cu toţii, să îi vedem cheltuiţi pentru fotbal şi nu pentru altceva.
- Aţi lansat acuzaţii grave la adresa domnului Adamescu...
- Mie îmi place să vorbesc despre fapte şi nu despre impresii ori opinii. Şi chiar v-aş propune ca acest interviu să rămână în zona faptelor. Nu am acuzat, ci am afirmat că nu s-au plătit salariile. Un fapt! Şi că domnul Grigoraş nu are contract. Tot un fapt! Poate cineva să mă contrazică?

„Mă lupt ca banii clubului să rămână în fotbal”


Cei de la The Nova Group, acţionar majoritar la club, afirmă că salariile s-au plătit şi că Grigoraş este o opţiune pentru echipă...
- Salut mesajul pentru domnul Grigoraş. E un lucru firesc, pe care şi eu îl doresc concretizat cât mai repede, astăzi, dacă se poate. Despre plata salariilor însă, ideea era să fie plătite la zi. Adică nu doar pe decembrie ci şi pe ianuarie, iar februarie tocmai ce se încheie. Mai mult decât atât, cei de la TN Group evită răspunsul direct la o întrebare directă. Când am plecat de la Oţelul, în conturile clubului au rămas foarte mulţi bani, ce s-a întâmplat cu ei?
- În legătură cu aducerea lui Petre Grigoraş, pare să fie consens, sunteţi de acord cu domnul Adamescu?
- Pentru posibila revenire a lui Petre Grigoraş, da. Dacă se va întoarce, îl asigur că îl voi susţine, atât cât pot din postura mea actuală. Pentru situaţia de ansamblu a clubului, aşteptăm cu toţii intrarea în normalitate. Pentru asta mă voi lupta şi de acum încolo, ca banii clubului să rămână în club, pentru fotbal.

Explicaţia aducerii lui Adamescu la Oţelul


Sunteţi în conflict cu domnul Adamescu, dar chiar dumneavoastră i-aţi propus să preia echipa!
- Aşa este. Numai că uităm cam repede istoria. Şi anume că cei din conducerea Combinatului deciseseră să nu mai finanţeze echipa şi mi-au cerut să găsesc un investitor. Nu să îl vând eu, pentru că nu îmi aparţinea – n-am avut acţiuni - ci să îl cedeze Combinatul. Eram angajat al clubului iar Combinatul era proprietar. Şi nu ţin minte să fi venit la poarta Combinatului zeci de oameni de afaceri din Galaţi sau din Europa, să preia echipa. Ca angajat al clubului am făcut demersurile ca Oţelul să fie preluat, cu tot cu performanţe şi banii din conturi, bani care mi-am dorit să fie folosiţi doar pentru fotbal. Pentru asta am căutat mult pe cineva care, în asemenea vremuri, să îşi ia răspunderea unei echipe de fotbal. Şi asta în condiţiile în care dispar investitorii din fotbal, nu apar! L-am găsit, l-am pus în legătură cu cei de la ArcelorMittal şi restul îl ştiţi.
- Vă pare rău că l-aţi adus pe domnul Adamescu?
- Este foarte greu de răspuns la această întrebare dar îmi asum riscul. În primul rând aş ridica, public, o întrebare. Ce s-ar fi întâmplat dacă nu am fi găsit pe cineva să preia clubul? Vă las pe dumneavoastră să judecaţi. Motivul pentru care l-am propus pe domnul Adamescu a fost faptul că este în fruntea unor afaceri legitime, care l-au propulsat în top-ul celor mai bogaţi români, parcă pe locul 3 sau 5... Acum este uşor să se arunce cu noroi în mine, dar a venit altcineva cu o variantă mai bună? Sau cu un grup de investitori? Că eu nu am auzit de aşa ceva...
Nu aţi răspuns la întrebare!
- O fac acum. Nu este vorba despre o părere de bine sau de rău, a fost o alegere bazată pe unele realităţi economice despre care ştiam la acel moment. Dar nu voi ocoli esenţa întrebării dumneavoastră şi vă răspund aşa: îl voi critica pe domnul Adamescu, sau pe reprezentanţii săi, de fiecare dată când voi considera că a luat o decizie despre care cred că este împotriva intereselor fotbalului gălăţean şi al bunei cheltuiri a banilor publici investiţi în Oţelul. Iar când va lua decizii corecte îl voi aplauda. Prima ocazie ar fi readucerea domnului Grigoraş.

- În contractul de vânzare - cumpărare nu există clauze care să protejeze modul în care sunt folosiţi banii ce erau în club?

 - Nu aveam cum să particip la negocieri. Acestea s-au desfăşurat în perioada în care eu deja intrasem în perioada de mandat, nu aveam nici un drept de a participa, iar cele două părţi au ţinut foarte mult ca aceste negocieri să fie confidenţiale. Am înţeles că acel contract ar avea clauze de confidenţialitate, nu ştiu sigur pentru că nici o parte nu vorbeşte explicit despre contract. La fel ca acea clauză de confidenţialitate de la vânzarea combinatului, că au trecut atâţia ani de atunci şi nu am aflat nimic. Aşa s-a creat confuzia cum că Stan a vândut. Nu, n-am vândut, doar am recomandat.

„Proiectul de acum nu continuă ce am lăsat”

- Aţi acuzat că au dispărut banii de la club...
- Nu am acuzat ci mi-am exprimat o temere. Şi mi-o menţin! Clubul Oţelul a câştigat milioane de euro din participarea în Liga Campionilor, după câştigarea Campionatului. Dacă banii aceştia nu mai sunt în conturile clubului, cine şi pentru ce i-a scos? Gălăţenii trebuie să ştie ce s-a întâmplat cu banii lăsaţi în visteria clubului.  
Cum comentaţi că în comunicatul TNG se vorbeşte despre „anomalii şi neconcordanţe” descoperite de auditorii externi?
- Iaraşi se uită că aceşti auditori au fost aduşi inclusiv la solicitarea mea, tocmai pentru a proteja ceea ce câştigase clubul. În privinţa acestor neconcordanţe, sunt convins că noul proprietar va lua măsurile juste de soluţionare.
De ce aţi înlăturat banner-ele de la stadion?
- Pentru că TNG a cerut scoaterea lor. În aceste condiţii, Galaţiul nu se poate asocia cu un proiect sportiv care – printre altele – nu îşi plăteşte jucătorii deşi are bani în cont ori nu încheie un contract cu un antrenor de top care lucrează deja de o lună la acest proiect. Care pur şi simplu nu continuă ceea ce am lăsat. Să vă dau un contra-exemplu: Gala de Box, recent organizată, a pus din nou Galaţiul pe harta Europei. Publicitatea pe care am făcut-o oraşului, pentru atragerea de investiţii, a fost miza intrării noastre în acest eveniment. Am avut audienţă fantastică pe canalele TV care au transmis evenimentul, la Eurosport s-a vorbit despre Galaţi, a fost şi un clip despre oraşul nostru. Peste toate acestea puneţi şi faptul că am rămas cu patinoarul modernizat. În acest tip de proiecte sportive Galaţiul ar trebui să fie parte!
- Cum vedeţi rezolvarea situaţiei tensionate de la Oţelul?
- Trebuie ca fiecare să ne înţelegem rolul. Rolul meu este doar de a mă asigura că banii comunităţii se regăsesc în actul sportiv şi în bucuria suporterilor.

„Mi-am băut paharul amar al supărării fanilor”

- Suporterii v-au criticat şi v-au spus „Stop”.
- Au dreptate să fie supăraţi, antrenorul a plecat si sunt multe semne de incertitudine. Sunt gata să îmi asum toate acuzele lor. Şi le voi răspunde altfel, ca Primar al Galaţiului, construind un stadion de care să fim mândri. Unde să joace un Oţelul condus mai bine decât am făcut-o eu, cu mai mulţi bani în cont, cu o infrastructură de copii şi juniori mai bună, cu rezultate sportive şi mai înalte. Şi, de fapt, cred că le răspund încă de la promovarea în prima divizie, de acum aproape 30 de ani, când am fost în teren. Le răspund de la meciurile din UEFA, şi cel cu Juventus, când iarăşi am fost în teren şi prin toate celelalte performanţe ale Oţelului din anii când am muncit acolo zi şi noapte, indiferent dacă vorbim de Campionat, Supercupă sau participarea în Liga Campionilor. Cu punerea gaj la bancă a caselor familiei mele pentru a avea cu ce să suzpravieţuim când eram sub ameninţarea falimentului
- În final, ce aţi dori să spuneţi fanilor?
- Că le mulţumesc pentru susţinerea lor şi pentru dragostea faţă de echipă. Că mi-am băut paharul amar al supărării lor. Şi că le cer să se ducă la stadion şi să îi susţină pe băieţi!
E cam ciudat ce spuneţi, chiar dumneavoastră aţi anunţat că  nu mai veniţi la meci.
- Da, şi o voi face atâta vreme cât lucrurile nu se vor îndrepta în integralitatea lor. Dar suporterii trebuie să se ducă, îi rog să o facă!

Citit 5929 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2016 23:49

35 comentarii

 • postat de gore Sâmbătă, 02 Martie 2013 23:55 Link la comentariu
  0
  0

  "Am temerea că au dispărut banii de la club" . . . hmm, interesanta temere a domnului primar...

  Raportează
 • postat de simplu cetatean Vineri, 01 Martie 2013 18:00 Link la comentariu
  0
  0

  Eu as zice asa : "Omul potrivit, la locul potrivit" (au zis-o altii mai batrani...doar citez...)
  Ca presedinte de club, Marius STAN ne-a descretit fruntile si ne-a adus pe stadion ! Corect ?
  Vreau sa vad ca primar, Marius STAN sa faca ceva vizibil, tot pentru aceeasi descretire a fruntilor.....
  De gropi, de caini, de mizerie, de ......mai lasa, le stim cu totii !
  La ce probleme sunt la Galati, doar atat vreau sa vedem- CEVA CARE A INCEPUT BINE (lasam apaterm, calorgal, ecosal, pubele de milioane, cai si carute pe strazi unde abia ai doua sensuri- OLTULUI.....)
  Apropos, dragi galateni, suntem pe harta Europei (adevarat, multumim VL) se pare ca la noi caii mor cand si unde vor cainii !
  PRIMARIA STIE ? gale de box, zone industriale....etc.etc
  Cea mai buna reclama posibila : " Rapa lui Tuluc"

  Raportează
 • postat de R@ESP@CT Vineri, 01 Martie 2013 16:46 Link la comentariu
  0
  0

  In primul rand imi vine sa plang, cand il vad pe omul asta, Stan Marius, cum duce el de grija grija galatenilor si cum pozeaza in aparatorul celor multi si fara de niciunele. Cum pozeaza el in postura de victima, ce arata frumos arata el cu degetul catre altii. Mi se rupe sufletul cand vad cum se zbate el pentru bine comunitatii ca sa ii dea macar un circ si un club de fotbal.Sunt tare curios cand va descaleca de la primarie, ce traseu va alege si ce fraieri de sustinatori va mai avea.
  Se baga ca ghimpele in firma lui Adamescu, de parca ar fi strain de trecutul si prezentul, respectiv viitorul apropiat al clubului.Ii ie frica sa nu piarda cascavalul de la club, ca nu i-a ajuns cat a tras cat a fost acolo..A mai ramas carnita macra pe os si nu vrea sa piarda nimic.
  Pentru insolventa clubului sau a societatii, eu stiu ca asa ceva se cere atunci cand furnizorii de servicii nu sunt platiti, dar avand in vedere ca clubul a avut bani in cont patronatul trebuie sa justifice banul respectiv.Mai mult de atat, daca s-a stabilit contractul la vanzarea clubului ca Adamescu trebuie sa investeasca 10 mil. EU.in urmatorii 5 ani atunci pe langa faptul ca este treaba de DNA, Adamescu poate sa piarda clubul daca ii aduce prejudicii.Insolventa este si un lucru bun pentru o societate pentru ca este protejata de lege timp de 3 ani s-au mai mult de catre creditori, dar poate fi si un lucru rau fiindca dupa aceasta perioada se poate decreta falimentul.Poate de asta latra si Stan, bine aiaci incluzand si banii de la club care considera ca i se cuvin.
  Oricum, foarte complicata situatia acum dar se poate complica si mai mult in viitor, iremediabil.
  O sa mai curga multa cerneala pe hartie despre subiectul asta.
  In Romania s-a inventat furtul care se ridica la nivel de arta si tehnica furtului este incontinuu perfectionata sub protectia legilor permisive asupra vulturilor astora.

  Raportează
 • postat de arceloruptincurmittal comp. care se arde in c.u.r deca s-a puna 10 lei in plus la salariul de kkt al muncitorilor Vineri, 01 Martie 2013 15:47 Link la comentariu
  0
  0

  bravo cobra,lista celor 13 maimute continua

  Raportează
 • postat de Dragos Vineri, 01 Martie 2013 15:28 Link la comentariu
  0
  0

  Ce-l intereseaza pe Stan daca au disparut banii din cont?E cumva actionar in firma ? E firma lui Adamescu si face exact ce vrea el cu aceasta firma sau cu banii ca sunt doar ai lui! Restul e doar vrajeala sa se scoata din culpa!Ca nu a iesit cum a vrut Stan sau altii este alta afacere.

  Raportează
 • postat de RELU Vineri, 01 Martie 2013 14:23 Link la comentariu
  0
  0

  ADAMESCU adus de M.stan prin NICOLAE RAINEA fost coleg de sec*uritate cu ADAMESCU

  Raportează
 • postat de m.stan minte Vineri, 01 Martie 2013 14:18 Link la comentariu
  0
  0

  arata galatenilor despre insolventa otelului cu contabil sef sotie de antrenor coleg a lui M.STAN ce a asezato in scaunul actual de contabil sef a primariei raspunde galatenilor despre m.stan

  Raportează
 • postat de foartesuparatul Vineri, 01 Martie 2013 14:18 Link la comentariu
  0
  0

  lasati acum politica , stiti cu totii ca e o mare curva , la fe ca si cei ce se alatura ei , vorbiti de omul marius stan, om care l-a adus pe adamescu la OTELUL si acum se spala pe maini prin toate declaratiile. Va salut pe toti cei ce tineti cu OTELUL , cu adevarat!

  Raportează
 • postat de Pt M.Stan minte galatenii Vineri, 01 Martie 2013 14:09 Link la comentariu
  0
  0

  Mai informeazate cu insolventa ca debitezi numai prostii ca presa bucuresteana.E vorba de vechia societate inchisa in 2005 nu de cea actuala.Inghititi orice galusca ca niste prosti.

  Raportează
 • postat de n.rainea psd consilier sfatuitor lui m.stan Vineri, 01 Martie 2013 14:07 Link la comentariu
  0
  0

  consilierul psd sfatuitorul lui M.STAN pe linie de fotbal cei intereseaza adunarea banului in buzunarul lor fostul mare sec*rist N.RAINEA de origine barladeana la cei 80 ani cu relatii vechi ADAMESCU fosti colegi de sec au rezolvat fotbalul galateni prostime

  Raportează
 • postat de UN OARECARE Vineri, 01 Martie 2013 13:54 Link la comentariu
  0
  0

  sa vedeti ce consilieri O.R.D.IN.A.R.I are acest primar!!!numai G.O.L.A.N.I.....!TOTI ANALFABETII AU AJUNS SA FIE CONSILIERI!si un poponar printre ei!!!!!!!!ce a facut pt. oras pana acum acest primar gomos ?NIMIK!SI-A MOBILAT BIROUL CU MILIARDE DE LEI!!!!!!

  Raportează
 • postat de m.stan minte galatenii Vineri, 01 Martie 2013 13:49 Link la comentariu
  0
  0

  Probleme la Galaţi » Oţelul a intrat în insolvenţă!

  28 Februarie 2013 21:40

  Oţelul Galaţi a solicitat insolvenţa, fiind al patrulea club din Liga 1 care procedează astfel, după Rapid, Universitatea Cluj şi Gloria Bistriţa.
  Tribunalul din Galaţi a dispus deschiderea procedurii de intrare în insolvenţă şi a numit şi un lichidator judiciar, conform sptfm.ro.
  Oţelul a depus încă de pe 18 ianuarie dosarul privind demararea procedurii de insolvenţă, iar la sfîrşitul acestei luni a amînat cauza. Data limită pentru înregistrarea creanţelor a fost fixată pentru 3 aprilie.
  La începutul acestei săptămîni, şi Petre Grigoraş a părăsit gruparea

  Raportează
 • postat de ue Vineri, 01 Martie 2013 11:40 Link la comentariu
  0
  0

  Domnule primar, vad ca sunteti tot mai singur in gestionarea problemelor Galatiului. Pe oamenii din primarie nu ii aveti aproape in mod voluntar, ceea ce este de inteles daca ne gandim la cat de politizata a fost si este aceasta institutie. Insa, galatenii au pentru Galati foarte multe proiecte pe care, daca ar avea unde sa le faca publice, le-ar putea pune in practica muncind pentru ele. Dumneavoastra sunteti singurul care trebuie sa va faceti o strategie despre felul cum doriti sa ii cunoasteti pe acesti oameni si proiectele lor. CL-ul ar putea vota proiectele viabile pentru acest oras si care merita sa fie finantate. In prezent sunteti "plictisit"/obosit de atatea pareri si opinii venite de la oamenii care au usa deschisa la dumneavoastra doar pentru ca pretind ei, ca v-ar fi ajutat in campanie, cand de fapt, din postura dumneavoastra de manager a echipei Otelul, prin imaginea dumneavoastra va vindeati singur. Stiu ce vorbesc!

  Raportează
 • postat de suparatu` Vineri, 01 Martie 2013 11:36 Link la comentariu
  0
  0

  Dom` primar, orasul PUTE si SE DUCE LA VALE (cu tot cu Otelul), tu nu simti ?

  Raportează
 • postat de ionut Vineri, 01 Martie 2013 10:59 Link la comentariu
  0
  0

  aia il freaca pe Stan. Echipa otelu'. Ce oras, ce gospodarire.....aaaa stai, a facut ceva pt oras; a pus autocolante cu echipa pe autobuze. mare realizare, mare caracter. da ce facem cu gropile dom' primar, mizeria si praful de pe strazi, cainii comunitari, pistele de biciclete etc. ? Sau si acolo aveti o temere, s-au furat banii din primarie?

  Raportează
 • postat de daniel oprea Vineri, 01 Martie 2013 10:34 Link la comentariu
  0
  0

  stane lasa-ne acum ! n-ai facut in orasu asta nimic ,ba mai mult ,ai pus afise cu mall-ul din braila ! sa-ti fie rusine ! ai facut terci si echipa noastra ....pleaca ,du-te !

  Raportează
 • postat de un contribuabil Vineri, 01 Martie 2013 09:53 Link la comentariu
  0
  0

  cred ca ar fi interesant daca MARIUS STAN s-ar ocupa de gospodarirea orasului ,ne descompunem in oras din cauza jegului.

  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI Vineri, 01 Martie 2013 09:37 Link la comentariu
  0
  0

  #1 EI AU TRADAT DIN NOU — COBRA-GALATI 01-03-2013 07:11
  Doar 305 zile ramase pt publicarea LISTEI RUSINII

  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU

  -305 zile pt a nu ii
  uita pe cei care iar au TRADAT-CCM
  din AMG ,girati de cei TRADATI.

  Raportează
 • postat de Garcea Vineri, 01 Martie 2013 09:29 Link la comentariu
  0
  0

  Otelul intra in insolventa

  Raportează
 • postat de coruptromanu Vineri, 01 Martie 2013 09:18 Link la comentariu
  0
  0

  normal nu sunt banii lui si ar trebui sai inapoieze daca este asa daca nu sa faca puscarie adamache dar nu un an doi cum fac rechinii romaniei ci 30 de ani ca eu daca ma cert cu cineva fac 5 ani

  Raportează
 • postat de domnul domn Vineri, 01 Martie 2013 09:15 Link la comentariu
  0
  0

  se ocupa si primarul de ceva ,ca in rest.........

  Raportează
 • postat de politica Vineri, 01 Martie 2013 09:14 Link la comentariu
  0
  0

  Cum apare o stire cu M.Stan ,hop si mustele politice....mi se face scarba de voi...de-a dracului tot pe Stan am sa-l votez....nu aveti ciumacilor cu ce sa ma convingeti !!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de Alin Vineri, 01 Martie 2013 09:07 Link la comentariu
  0
  0

  Daca 7 milioane de euro au ajuns la Adamescu, ce s-a intamplat cu restul de 12 milioane de euro primite de la UEFA Champions League? Cred ca Marius Stan datoreaza aceasta explicatie suporterilor si galatenilor din banii carora se achita anual catre club 500.000 de euro.

  Raportează
 • postat de sorin Vineri, 01 Martie 2013 08:15 Link la comentariu
  0
  0

  stelistule stai cu steoaia ta si nu te mai baga in seama aici nu se behaie,aici sunt lucruri serioase despre o echipa care a castigat un campionat si o supercupa in timpurile noastre nu din amintiri sa speram catotul va intra in normal

  Raportează
 • postat de VAVY Vineri, 01 Martie 2013 08:11 Link la comentariu
  0
  0

  Stane mai bine te-ar preocupa de problemele Galatiului (rahatoi de caine peste tot, gauri in sosele, capace canal lipsa, plantat copaci noi si mai mult spatiu verde, respectarea programului de odihna la bloc, ). Pe tine te preocupa ce face Otelul vad.
  Multi galateni au temerea ca degeaba te-am votat! Si intrebam a mia oara: strangeti cainii astia de pe strada si da-ti-le amenzi celor care scot cainii si nu aduna de pe urma lor.
  HAI STANE FA CEVA NU STA DEGEABA ! FA UN ORAS CU ADEVARAT EUROPEAN!

  Raportează
 • postat de Otelul Vineri, 01 Martie 2013 07:57 Link la comentariu
  0
  0

  Pentru stelist: nici nu stii cat ne bucuram ca ai ales Steaua. Ne bucuram ca tu respecti un om ca Gigi Becali. Otelul chiar nu are nevoe d eoameni ca tine. Otelarii se caracterizeaza prin bun simt, echilibru, perseverenta in dragostea petru echipa, etc. Daca tu sari dintr-o barca in alta in functie de rezultate inseamna ca nu meriti sa fii otelar. Ramai cu steaua ta.

  Raportează
 • postat de stelist Vineri, 01 Martie 2013 07:48 Link la comentariu
  0
  0

  dom'le eu eram si otelist si stelist.dar de cand am vazut cum reactionam cand facem o performanta s-a dus naibii tot spiritu de otelist!
  uitati-va la steaua,aia fac performanta mai mare,patronu da banii e trup si suflet pt echipa, nu vrea sa faca o afacere din club, ci performanta.
  iar noi am castigat un campionat, am fost in champions league,am facut o branza acolo,iar banii au fost luati.dom'le e o mare porcarie,parerea mea..

  Raportează
 • postat de Artelor Vineri, 01 Martie 2013 07:44 Link la comentariu
  0
  0

  Stane tu l-ai adus pe Adamescu , spală- te pe cap cu el.....

  Raportează
 • postat de galatean Vineri, 01 Martie 2013 07:00 Link la comentariu
  0
  0

  Pe GSP au anuntat ca Otelul a intrat in insolventa!?

  Raportează
 • postat de ciumalau Vineri, 01 Martie 2013 01:04 Link la comentariu
  0
  0

  Ptr. ciumalai : muscati ca aveti de unde..pofta mare..

  Raportează
 • postat de @katalinkostel Vineri, 01 Martie 2013 00:46 Link la comentariu
  0
  0

  katalinkostel , nu ai avut de asteptat decat 6 minute postacii de meserie au intrat repede in paine. De fapt, intrasera inaintea cometariului tau, nici nu se mai obosesc sa scrie unul nou, l-au luat cu copy - paste. Primul l-am mai citit si la alt articol. E clar, curand se rupe USL la Galati de au pus pesedeii armata de postaci la treaba

  Raportează
 • postat de zgidabam Vineri, 01 Martie 2013 00:40 Link la comentariu
  0
  0

  ... la ce le-a facut pesedistilor in consiliu, nu doar ciumaceii ci si pesedeii!

  Raportează
 • postat de galatean Vineri, 01 Martie 2013 00:35 Link la comentariu
  0
  0

  "omul" asta este o mare problema pentru Galati !!! Eu zic ca dac-o tine in ritmul asta , nu-l apuca gutuile coapte in primarie .....! Prea a bagat mana pana-n cot in buzunarele noastre !!! Si asta chiar asa, din startul mandatului !!! Mare pocitanie de specimen !!! Si daca-l are si pe cotca ( vicele) langa el e clar .....echipa e formata !!!

  Raportează
 • postat de katalinkostel Vineri, 01 Martie 2013 00:29 Link la comentariu
  0
  0

  Si acum sa inceapa ciumaceii si aurolacii cu comentariile contra...

  Raportează
 • postat de Alynutz Vineri, 01 Martie 2013 00:20 Link la comentariu
  0
  0

  Urat.Urat de tot .Si TRIST!!!Cum sa mai avem noi performanta,cum sa jucam noi ok cu CFR cand in presa scrie ba ca am intrat in insolventa,ba ca ne desfiintam,ba ca retrogradam..Parca se zicea ca TNG sustine in continuare Otelul,restantele au fost platite?Acum CUM MAI E?Sincer nu il mai cred pe Stan,parerea mea e ca nu a facut nimic ca primar al Galatiului,ne-a promis noul Galati si nu vad NIMIC!Sincer,mai bine il votam pe Ciumacenco!Mi se pare doar LUPTA PE INTERESE!PENTRU BANI!NU pentru OTELUL!SI asta e cel mai trist.CEL MAI TRIST!Ei se lupta pe CASCAVAL iar noi simplii cetateni ai orasului si suporteri ai aceste echipe MINUNATE suferim!RUSINE!Termi nati odata scandalul acesta si hai sa jucam FOTBAL!!!!!!!Ca asta vrea toata lumea,FOTBAL!FORZA OTELUL!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.