INTERVIU cu Cristina Şlapac, Miss Universitas 2012: „Nu sunt invidioasă pe nimeni”

INTERVIU cu Cristina Şlapac, Miss Universitas 2012: „Nu sunt invidioasă pe nimeni”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cristina Şlapac este brăileancă, studentă la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi a câştigat, luna aceasta, titlul de Miss Universitas România la concursul cu acelaşi nume organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti, dar şi Premiul al II-lea, pentru cel mai bun model, la Festivalul Naţional de Modă Extravagance de la Galaţi, din luna noiembrie. Face parte din Agenţia aQua Models, a Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi (instructor Luminiţa Negoiţă).

 

- Eşti studentă în anul al IV-lea la Automatică, Calculatoare, Inginerie Electronică şi Telecomunicaţii. La cât eşti de frumoasă, ai fi putut urma cu succes actoria, spre exemplu, sau Relaţii Internaţionale.  Cum ţi-ai ales un profil atât de... puţin feminin?

- Sunt foarte conştientă că nu au nici o legătură una cu cealaltă, dar de mică am avut o pasiune atât pentru calculatoare, cât şi pentru modeling. Am ales această facultate, cu un asemenea profil, deoarece tatăl meu are această meserie şi de mică am fost foarte interesată de ceea ce făcea şi mă atrăgea, într-un fel sau altul.

- Cum te-a ajutat în viaţa de zi cu zi experienţa dobândită la aQua Models?

- Agenţia Aqua Models pot spune că este ca o a doua familie pentru mine, acolo am învăţat foarte multe lucruri noi, ce m-au ajutat şi sunt sigură că pe viitor această experienţă minunată îmi va fi folositoare.

- Ai ştiut că vei câştiga titlul de Miss Universitas România?

- Nu am avut nici cea mai mică idee, am sperat în sufletul meu că titlul de Miss Universitas România va fi al meu şi aşa s-a întâmplat, mi s-a împlinit visul… 

- Spune-ne despre Locul II câştigat tot în această toamnă la Festivalul Extravagance, pentru Cel mai bun model… Acolo cum a fost?

- Nu am mai câştigat până acum, cu toate ca am mai participat şi la alte concursuri, dar se pare că sfârşitul acestui an a fost unul de succes. La Gala Extravagance era loc şi de mai bine, dar am mulţumirea sufletească de a fi reuşit să obţin şi locul al II-lea. 

- Care crezi că sunt principalele tale atuuri?

- Ceea ce mă diferenţiază de celelalte concurente cred că ar fi: faptul că am picioarele subţiri, drepte şi frumoase, culoarea ochilor - verde şi cel mai mare atu sunt atitudinea şi  mersul scenic dobândite la Aqua.

- Apropo de atitudine. Acolo, pe scenă, la ce te gândeşti? Ce simţi când le vezi pe celelalte fete? Ai fost vreodată… invidioasă?

- Atitudinea ţi-o creezi acolo, pe scenă. În momentul când eşti în centrul atenţiei, trebuie să fii sigură pe tine şi să demonstrezi - pentru câteva momente - că eşti cea mai frumoasă, dar e un lucru ce nu îl pot explica, este rezultatul tuturor stărilor prin care treci înainte de a fi acolo şi de a da tot ce este mai bun. De cele mai multe ori le văd ca pe nişte prietene, nu sunt invidioasă pe nimeni, dacă nu câştig eu ceva asta nu înseamnă că nu mă bucur pentru celelalte concurente. Mereu am spus: Să câştige cea mai bună! Iar juriul alege...

 - Când te-ai simţit cu adevărat frumoasă?

- Nu mă consider foarte frumoasă, dar în momentul când cei din jurul meu şi persoanele necunoscute menţionează acest lucru, sufletul meu radiază de fericire.

- Care este următorul tău vis?

- Să pot adăuga mai multe coroniţe pe raftul ce l-am numit „Visul meu...” şi să ajung un model cunoscut.

Citit 19207 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2016 23:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.