De BOBOTEAZĂ, românii au înroşit telefonul poliţiei

De BOBOTEAZĂ, românii au înroşit telefonul poliţiei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

De Sărbători, necazurile ies la iveală la concurenţă cu motivele de bucurie, diversele incidente izvorâte de cele mai multe ori din consumul de alcool, ori atacurile hoţilor care prind curaj în astfel de ocazii constituind un bun prilej pentru cei păgubiţi să ceară ajutor de urgenţă.

Peste 2.200 de apeluri au fost primite la nivel naţional pe 112 numai în ziua de 6 ianuarie, de Bobotează, apeluri care solicitau intervenţia poliţiei în cele mai diverse chestiuni. Drept urmare, a plouat cu amenzi, acolo unde s-a impus, dar şi cu dosare penale, pentru că infractorii nu au fost deloc "cuminţi".

"În data de 6 ianuarie, polițiştii au intervenit la peste 2.700 de evenimente, dintre care 2.283 au fost sesizate prin 112. Au aplicat peste 7.300 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor și intervenţiilor efectuate au constatat peste 660 de infracţiuni, 134 de persoane fiind surprinse în flagrant delict", se arată într-un comunicat al Poliţiei Române. Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti se situează în jurul sumei de 2.400.000 de lei, aceştia confiscând şi bunuri în valoare de peste 7.400 de lei. Nici traficul rutier nu a fost mai puţin ocolit de nereguli, agenţii rutieri constatând 141 de infracţiuni în rândul şoferilor. 415 conducători auto au rămas fără permise, ca măsuri complementare aplicate amenzilor sau dosarelor penale întocmite de Bobotează.

Citit 1435 ori Ultima modificare Luni, 08 Ianuarie 2018 01:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.