Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
3 comentarii

Un recidivist de 24 de ani din Galaţi a băgat groaza în locatarii unui bloc din municipiu, duminică seară, fiind cu greu potolit şi luat pe sus de un echipaj de jandarmi. Individul a pornit iureşul în scara unui bloc în care locuieşte bunica sa, o femeie de 78 de ani, care, ştiindu-l violent, nu a vrut să îl primească în casă. În faţa refuzului bătrânei de a-i deschide uşa de la intrarea în bloc, tânărul a spart geamurile cu o macetă pe care o avea asupra sa, a intrat cu forţa şi a distrus totul în calea sa, până la uşa apartamentului în care stă bătrâna. A spart cutiile de distribuţie a semnalului TV de la primele etaje, a făcut praf colţurile pereţilor, iar odată ajuns în casa bunicii a declanşat iadul.
"Proprietara, o bătrână în vârstă de 78 ani, a declarat că nepotul acesteia, într-un acces de furie, a spart geamurile uşilor din locuinţă şi a dărâmat dulapurile în căutarea unor produse etnobotanice, despre care susţinea că i-ar fi fost ascunse de către bunică. De faţă se afla şi fratele acestuia, care împreună cu bunica au încercat să-l liniştească, însă fără rezultat. Întrucât nu a găsit ceea ce căuta, tânărul a spart geamurile uşilor din apartament, maşina de spălat, vesela din bucătărie", precizează slt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.
Tânărul a fost luat pe sus de echipajul de jandarmi şi dus la Secţia 3 Poliţie, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere. Ulterior, tânărul a fost dus la Psihiatrie, pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

Citit 4697 ori Ultima modificare Marți, 27 Februarie 2018 17:24

3 comentarii

 • postat de Iancu Jianul Marți, 27 Februarie 2018 12:02 5.13.249.*** Link la comentariu
  3
  9

  Hai la comsum de etnobotanice afirma anagramata lui pleata-n vant! Trebuia arestata pentru instigare la consum de substante interzise din partea unui official de stat si fiica presedintelui! Cine? La noi? Nuu... Ni suntem stat bananier... doar nu avem cele mai mari cuptoare de copt banana in Constanta si platim 6 lei pe kg iar tarile cu veniturile de 4-5x mai mari care ale coloniei platesc 4,5lei? C-as en tenis... suntem praff de zgura!

  Raportează
 • postat de Teutonul Marți, 27 Februarie 2018 02:41 93.122.249.*** Link la comentariu
  1
  11

  Droguri, sevraj...
  Bătrâna a scăpat cu viață, a avut noroc că n-a fost singură.
  Se vede că măsurile de prevenție nu mai sunt luate, altfel băiețașul nu umbla cu maceta pe stradă.

  Raportează
 • postat de Alonja foarte lungă Marți, 27 Februarie 2018 01:33 82.137.12.*** Link la comentariu
  2
  8

  Dacă facea asta la mine in scară maturam cu el toți pereții,sa îi iasă nebuneala din cap și să nu mai lase lumea duminică seara fara semnal TV.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.