PISTOLAR VIOLENT, reţinut în traficul din Galaţi, după o URMĂRIRE ca-n filme

PISTOLAR VIOLENT, reţinut în traficul din Galaţi, după o URMĂRIRE ca-n filme
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Scene desprinse din filmele poliţiste s-au derulat pe străzile din Galaţi, culminând cu capturarea unui individ care deţinea mai multe arme şi care conducea o limuzină, fără a deţine permis. Mercedesul condus de Florin S., de 32 de ani, a fost urmărit de poliţiştii de la Arme şi cei de la Circulaţie, care au organizat un flagrant, după ce un bărbat fusese ameninţat cu arma de cel aflat la volanul limuzinei.

Maşina a fost oprită în trafic pe strada Tecuci, în apropiere de Maşniţă, poliţiştii găsind într-o borsetă aflată în autoturism mai multe proiectile metalice, destinate folosirii ca muniţie pentru un pistol cu aer comprimat. Ulterior, în baza unui mandat de percheziţie emis de Judecătoria Galaţi, oamenii legii au descins la locuinţa bărbatului, unde aveau să descopere şi restul arsenalului.

"La domiciliul acestuia, au fost găsite două pistoale, respectiv, un pistol neletal cu aer comprimat, marca Makarov, calibrul 4,5 mm, şi un pistol tip air soft, marca DW, precum şi un recipient cu mai multe bile sferice. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor", a precizat cms. şef Cristina Tatulici, din cadrul IPJ Galaţi.

Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost suficiente, poliţiştii de la Circulaţie i-au pus în seamă pistolarului şi o ultimă acuzaţie, de conducere fără permis, după ce au stabilit că acestuia i se suspendase dreptul de a şofa. Individul mai este este anchetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi ameninţare.

Citit 9641 ori Ultima modificare Vineri, 25 Mai 2018 13:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.