UPDATE | Răniţi la ”ia-mă nene” de un şofer fără permis, care apoi a fugit de la locul accidentului

UPDATE | Răniţi la ”ia-mă nene” de un şofer fără permis, care apoi a fugit de la locul accidentului
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE, 10 iulie 2018 | Arestat pentru fugă de la locul accidentului. Tecuceanul de 24 de ani, care în noaptea de 8 spre 9 iulie a luat la ocazie doi tineri şi a făcut accident pe DE 581, lângă Priponeşti, după care a fugit de poliţie, a ajuns în arest. Judecătorii au decis ca acesta să fie trimis după gratii pentru 30 de zile, deoarece a condus fără permis, a rănit pasagerii şi a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei. Conform datelor poliţiei, acesta se afla şi într-o uşoară stare de ebrietate, analizele la sânge arătând o concentraţie de alcool de peste 0,50 la mie.


Un tecucean în vârstă de 24 de ani a fost reţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a provocat un accident, încălcând mai multe prevederi legale. Poliţiştii au ajuns la el, în urma unei sesizări primite la primele ore ale dimineţii de duminică, prin care le era adus la cunoştinţă faptul că în apropierea comunei Priponeşti avusese loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. La locul indicat, agenţii au găsit o maşină răsturnată, aparţinând unei societăţi comerciale. Nici urmă însă de vreo persoană care să se fi aflat la bordul vehiculului. Pe doi dintre ocupanţii maşinii, doi tineri de 20 şi respectiv 28 de ani din comuna Ghidigeni i-au găsit la Spitalul din Tecuci, unde ajunseseră din cauza rănilor suferite în urma cascadoriei cu maşina. Niciunul dintre ei nu se aflase însă la volan.

"Aceştia au declarat că, în noaptea de 7 spre 8 iulie, au fost luaţi la ocazie cu autoturismul, conducătorul auto al acestuia pierzând controlul direcţiei de deplasare şi răsturnându-se pe carosabil", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Şoferul fugar a fost depistat la scurt timp, în persoana tecuceanului de 24 de ani, despre care poliţiştii susţin că nu deţine permis de conducere, dar că la momentul identificării avea o alcoolemie în sânge de 0,52 la mie. El a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi acuzat şi conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Citit 5362 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.