PERICOL | Hoţii intră în case şi pe timpul zilei

PERICOL | Hoţii intră în case şi pe timpul zilei
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O gălăţeancă de 56 de ani va încuia cu siguranţă uşile chiar şi pe timpul zilei, când se află acasă, după ce locuinţa i-a fost vizitată de un hoţ care a plecat cu economiile şi o cantitate însemnată de bijuterii. Spargerea a fost raportată la o casă de o strada Lozoveni, la sfârşitul săptămânii trecute, proprietara reclamând că persoane necunoscute i-au intrat în locuinţă şi i-au furat 600 de lei şi 42 de grame de bijuterii din aur. În urma investigaţiilor, poliţiştii Secţiei 5 au constatat că ceea ce le facilitase accesul hoţilor fusese încrederea femeii de a lăsa o uşă descuiată.

"Echipa operativă ajunsă la faţa locului a constatat că autorii furtului au escaladat gardul care împrejmuia imobilul şi au pătruns în locuinţă printr-o uşă neasigurată", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au dat de urma suspectului la Panciu. Acesta este un tânăr de 28 de ani, din Costache Negri, asupra căruia a şi fost găsită o mică parte din cantitatea de bijuterii. Individul a fost reţinut şi riscă să fie arestat pentru furt calificat.

Citit 3021 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.