A intrat, cu viteză, în patru maşini parcate
Foto: GSDG

A intrat, cu viteză, în patru maşini parcate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Accident pe strada Traian, la ieşirea din Galaţi spre Vânători. Totul din cauza unei şoferiţe, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a tamponat patru autovehicule parcate. Poliţiştii, care au ajuns la faţa locului pentru a face cercetări, au stabilit că şoferiţa a pierdut controlul asupra direcţiei şi a ciocnit în cele patru vehicule.

"O femeie de 28 de ani, aflată la volanul unui autoturism, care circula pe strada Traina, pe banda a doua, a vrut să schimbe direcţia şi, pe fondul neadaptării vitezei şi a neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu patru autovehicule, dintre care o autoutilitară, care erau parcate. În urma impactului, un băiat de 18 ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni şi a fost transportat la spital", ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Din fericire, în cele patru maşini lovite nu era nicio persoană, aşa că proprietarii s-au ales doar cu pagube materiale.

Şoferiţa a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Femeia s-a ales însă cu un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Mai mult, aceasta va trebui să plătească şi daunele create celorlalte maşini.

Citit 6524 ori Ultima modificare Luni, 13 August 2018 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.